Forskellige måder at lette dit loft med loftlamper

For den bedste belysning, er loftlamper det bedste valg. Fordi de er oppefra, er det lettere for lyset at nå meget af rummet, selvfølgelig kan du bruge flere lamper til stemningsbelysning. Inden vi går på indkøb efter disse lamper er det bedst, hvis du har en idé om, hvad der er derude. Denne artikel og Lysberg.dk vil oplyse dig om de forskellige typer af loftlamper der er på markedet i dag.

Lysekrone er en af ​​de mest kendte typer loftlamper. De er lavet af stål, smedejern, krystal og bronze og hænger fra et forgrenet system til at håndtere en lang række pærer. Man må ikke glemme et meget afgørende element. Som er dens samleboks, der holder sin vægt. At have en speciel med krystal-og / eller glas dekorationer er en af ​​de måder at gøre opmærksom på sin loftlampe. Andet lys tæt knyttet til lysekrone er ophængt lys. Du må ikke blive snydt, at vedhængte lamper ikke kan monteres direkte på loftet, de er monteret fra loftet ved brug af kabler eller  kæder. Fordi de er konstrueret ved hjælp af nikkel, bronze, Tiffany og matteret glas, er de lettere. Begge disse loftlamper har udestående designs selvom lysekroner har en langt mere traditional udseende hvor ophængt lys er moderne. Da ophængte lamper bærer en enkelt pære, bliver de for det meste brugt til at kaste lys på et specielt sted modsætning til lysekroner, der anvendes til generel belysning.

Skyl mounts mod semi-flush mounts loftlamper er den næste kategori. For at illustrere forskellen er flush mounts fastgjort direkte på loft, mens tæt på loftbeslag ikke hænger mere end 8 inches fra loftet. Skyl mounts er specielt begunstiget hvor loftet er lavt. De designs vil banke dig ud, som de spænder fra moderne, konventionelt, mission, europæiske, Tiffany og tropiske. Når du ønsker at have et par af disse loftlamper, kan du matche farverne eller blande dem til et mere raffineret indendørs. Brug disse lamper til skabene, badeværelse, soveværelse og gangarealer.

Hvis du planlægger at have loft fans med lys, så vil semi-flush mounts, ikke være passende. Husk, at loftslamper normalt anvendes til stemning belysning uanset type, derfor at finde de rigtige watt til belysning bliver afgørende. Flush og semi-flush mounts kræver lavspændingspærer, så de ikke over varme, men hvis du har brug for en mere sikker pære, der overstiger den samlede spænding, brug af høj lumen CFL pærer. Spørg i butikken, hvor du er handler,  til at hjælpe dig med dette.