Gulvafslibning Avedøre

Afhøvling, gulvopfriskning og gulvarbejde tilbydes i Avedøre.  Lad det komme an på en prøve og få et farvekort med de mange muligheder. Der er som sagt næsten ingen begrænsninger for muligheder. Men først og fremmest må gulvet vurderes for at vide om det i det hele taget kan afslibes. Er der træ nok eller er det måske fortyndt? En professionel fagmand og gulvmand kan ofte ved et enkelt øjekast se om gulvet kan afslibes eller om det er for tyndt. Men for en sikkerheds skyld udfører vi normalt en gulvvurdering, – et såkaldt ‘gulvtjek’ som i sin helhed går ud på at undersøge en række punkter på en gulvtjekliste. Det kan være alt fra at vurdere træets beskaffenhed, om gulvet er lagt korrekt, om der er synlige fejl, ridser og hakker, om undergulvet har råd, svamp eller borebilleangreb. Herefter vurderer vi om gulvet har behov for en gulvafhøvling eller gulvafslibning for at få en rette finish og slidstærke gulvoverflade.

Afslibning eller afhøvling?

Afhængig af trægulves kvalitet kan de afslibning eller afhøvling af forskellig grovhed. Et massivt plankegulv kan klare mange afslibninger hvorimod et lamelgulv med en tynd finer måske kun kan afslibes et få antal gange. Plankegulve er massive, hvilket vil sige at de er af træ hele vejen igennem modsat andre gulvtyper som kun har en ganske tynd finéroverflade med rent træ. Ved afslibning af bræddegulve og plankegulve må der tages hensyn til en samling med fer og not, hvilket vil sige en han-del og en hun-del som sættes sammen og holder trægulvet på plads. Som en tommelfingerregel må der ikke slibes så langt ned at fer og not samlingen svækkes og skaber svaghed i gulvet. Dette og mange andre spørgsmål bliver vi stillet over for hver dag, herunder:

  • Hvad er forskellen på 3 lag og 2 lag lak?
  • Hvad koster en gulvafslibning?
  • Er der behøv for et slidstærkt gulv med stor slidstyrke?
  • Ønskes der lyse, hvide eller gule gulve?
  • Ønsker jeg et blankt eller rustikt udseende?

 

Som en del af vores gode gulvservice, kan du stille spørgsmål og få gode gulvråd og gulvvejledning.

Gulvafslibning Brøndby

Gulvopfriskning, gulvopgaver og gulvafslibling udføres i Brøndby og Brøndbyvester. Der er et hav af forskellige gulvbehandlinger som alle har sine fordele og ulemper. Det er til en vis grad også et spørgsmål om smag hvilken farve og overfladestruktur der passer bedst til netop dit trægulv. Vi tør godt kalde os selv for professionelle fagfolk indenfor gulvbehandling, idet vi har beskæftiget os med dette lige siden gulvfirmaets start for efterhånden 25 år siden. Ja tiden går, og jo mere vi arbejder med træ, -dette fantastiske materiale, des mere viden og erfaring får vi. Med andre ord er du kommet til en dedikeret og dygtig fagmand som virkelig her tingene i orden.

Støv eller støvfri afslibning af trægulve?

Støv er ikke et problem ved afslibning idag. Ny teknologi og nye gulvslibemaskiner har meget kraftige støvsugere som opsamler meget af det støv som udvindes. Slibestøv som heldigvis ender i gulvsliberens støvsugeposer. Ved en hver gulvopgave kan der specifikke ønsker til hvordan gulvarbejdet gribes an, – det kan væreskader i gulvet som der må tages hensyn til eller fjernes. I langt de fleste tilfælde behøver vi ikke komme ud og se trægulve for at kunne give en pris. Og såfremt der er visuelle ting som må forklares eller diskutteres, kan kunden sende et billede. Her vil gulvmanden kunne vurdere træet og gulvets beskaffenhed og tage en vurdering her ud af. Han kan også på denne baggrund anbefale typen af gulvbehandling, hvor der findes lak, lud, sæbe eller gulv olie. Gulvolie må bearbejdes grundigt ned i træet så træet mættes helt. Det er vigtig at træets porer er åbne så det kan absorbere den nye gulvolie. Herefter fjernes den overskydende olie. Lak og lakering er derimod noget helt andet hvor træet forsegles med en gulvlak, her findes lidt forskellig typer:

  • Sportslak
  • Industrilak
  • Traffic lak

Der benytte vandbaseret lak som ikke er sundhedsskadeligt og kræftfremkaldende som syrehærdende lak. De nye vandbaserede laktyper gulner ikke og giver en rigtig smuk og rustik overflade.

Gulvafslibning Vallensbæk Strand

Gulvafhøvling, gulvforbedring og gulvarbejde udføres i Vallensbæk Strand. Vores ekspertise indenfor alle elementer i gulvbranchen dækker bredt med alt indenfor gulvrenovering, gulvrestauering, gulvarbejde, gulvopgaver og gulvafhøvling. Vi arbejder professionelt udfra devicen, at vi ikke har to kunder, der er ens. – Ligeledes er der ikke to trægulve, som er ens. Som en del af vores gode gulvservice, lytter vi til dine ønsker og arbejder på en god løsning ud fra dine behov og drømme. Vi udarbejder en endelig plan for det forestående gulvarbejde, der efterkommer dine ønsker om et smukt og slidstærkt trægulv, som matcher din personlige stil.