Gulvafslibning Bagsværd

Afslibning, gulvforbedring og gulvrenovering udføres i Bagsværd. Hvad er en gulvafhøvling? Det er muligt at afhøvle boligens trægulv, såfremt en gulvafslibning ikke er måden. Hermed mener jeg, at i tilfælde hvor en gulvafslibning ikke er muligt, må der anvendes en gulvhøvl. Forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling er måden hvorpå gulvprocessen udføres men også midlet der anvendes. En afslibning benytter sandpapir til at fjerne den gamle gulvoverflade, hvorimod en gulvafhøvling anvender klinger så skarpe som knive.

Gulvsliber leje af maskine til gulvafslibning?

Hos os i Bagsværd, Lyngby og Klampenborg kan du leje gulvmaskiner til afslibning af boligens trægulve. Lej en gulvslibemaskine og værktøj til dit næste gør-det-selv gulvprojekt hos os. I vores gulvbutik og på gulvværkstedet kan du leje en række forskellig maskiner til afslibning af træ og trægulve. Det er professionelle gulvslibemaskiner som dem de rigtige gulvfolk bruger. De udlejes kun i hele sæt og der er normalt 2 – 3 ugers ventetid. Har du spørgsmål til leje af gulvsliber? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak. Gulvalibemaskinerne udlejes kun i sæt bestående af følgende:

  • Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Industristøvsuger

Hvor ellers kan man leje en gulvslibemaskine?

Vi og andre gulvfirmaer har, som regel, udlejning af maskiner til gulvafslibning. Disse er professionelle gulvslibemaskiner, som er tiptop vedligeholdt med en valse som ikke er skæv. Ønsker du derimod at leje en såkaldt ‘hobbysliber’ er der også mulighed for det. Her kan vi henvist til farvehandlere og byggemarkeder landet over, herunder:

  • Silvan
  • Bauhaus
  • Stark
  • XL-Byg

 

Er du gør-det-selv gulvmand og er du kørt helt surt i gulvarbejde, kan altid kontakte os for en snak. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende, også selv om du ikke har lejet gulvmaskinerne hos os.

Gulvafslibning Lyngby

Afslibning, gulvopfriskning og gulvarbejde tilbydes i Lyngby. Hvor ofte kan træ og trægulve afhøvles? Det kan være svært at sige præcist, men som tommelfingerregel skal der være 3mm tilbage af gulvet for ikke at forringe bæreevnen. Såfremt gulvet tidligere har været afhøvlet afhænger det af hvordan afhøvlingen har fundet sted. Gulvarbejde udført af en professionel gulvmand skaber normalt ingen problemer, hvorimod gør-det-selv gulvafslibning er foretaget ujævnt. Det er vigtig at gøre sit forarbejde ordentlig, hvilket enhver gulvmand kan nikke genkendende til. Det nytter ikke noget at springe over hvor gærdet er lavest, idet det hævner sig i den sidste ende når den endelige gulvbehandling påføres.

Gulvafslibning Klampenborg

Afslibning, gulvbearbejdning og gulvopgaver udføres i Klampenborg. Vi hjælper dig på vej og med vores gode gulvservice får du mulighed for en god dialog om muligheder. Alt henvendelse til os er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Så kontakt os gerne idag og få en god gulvafslibning udført håndværksmæssigt korrekt. Alle former for lokal gulvafslibning i København, Amager og Frederiksberg udføres. Er dit trægulv blevet slidt og trist? Og trænger det til en opfriskning og nyt liv? Så vi det rigtige sted at kontakte.