Gulvafslibning i Helsingør

Gulvafslibning Helsingør

Afhøvling, gulvforbedring, gulvrenovering og gulvafslibning tilbydes i Helsingør. I langt de flest tilfælde er en gulvafslibning måden at opfriske gamle trægulve, men i tilfælde hvor det ikke er nok, må der anvendes en gulvafhøvling. Som en tommelfingerregel anvender gulvmanden en gulvafhøvling når: Gulvet er skævt, har niveauforskelle, med fernis, spartel, limreste eller tæpperester. Afhøvling af gulve kan ikke udføres på lamelgulve og parketgulve man kun på de massive plankegulve. Afhøvlede trægulve har en meget ru og flosset overflade, hvorfor det er nødvendigt med en gulvafslibning til slut.

Er der fordele ved trægulve i boligen?

Uanset hvad du skal have lavet ved dine trægulve, kan vi hjælpe dig på en billig og fornuftig måde. Vi har konkurrencedygtig og billig gulvafslibning priser hvor kun de færreste af vore konkurrenter kan være med. Her hjælper vi dig med løsning på alle former for gulvopgaver, uanset hvor i landet du bor. Vi er ikke afgrænset geografisk og arbejder mest i de større byer som København, Odense og Aarhus. Vi hjælper dig gerne med at få den optimale løsning for dit trægulv, for derved at skabe harmoni i boligen. Det er vigtig med velvære for familiens medlemmer og besøgende i hjemmet. Gulvoverfladen i boligen skal gerne indgå som en helhed med disse elementer:

 • Interiør
 • Farver
 • Gulvindretning
 • Kunst
 • Boligindretning
 • Møbeldesign
 • Arkitektur

Gulvafslibning Hornbæk

Afslibning, gulvforbedring og gulvrestaurering udføres i Hornbæk. Afslibning af trægulve består af 4 – 5 afslibninger udført med forskellig kornet sandpapir. Her startes med en grovkornets sandpapir som skiftes til en findre og finere for til slut at benytte den helt fine. Når gulvmanden finder at gulvoverfladen er afslebet tilstrækkeligt, kan der påføres en ny og smuk gulvbehandling efter ønske. Hvor ofte skal et trægulv afslibes? Plankegulve, parketgulve og lamelgulve afslibes og efterbehandles så de modsvare det slid som er på gulvet.

Hvordan rengøres et trægulv?

Gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse er emner som tages op under vores godt gulvservice. Ikke nok med at et trægulv skal se godt ud og være slidstærkt, men det skal også tilpasses boligen, familien og naturligvis gulvenes brug. Vi har i mange år beskæftiget os med at tilpasse og skræddersy gulvarbejde til de krav en moderne kunde stiller, herunder praktiske forhold som gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Som en tommelfingerregel kan du købe rengøringsmidler fra følgene producenter:

 • TripTrap
 • Probat
 • Faxe
 • Junckers

Disse kan købes i farvehandlere, byggemarkeder og i dagligvare forretninger landet over. Nette, Fakta, Føtex og Bilka har et eller flere af disse produkter til rengøring, pleje og vedligeholdelse af træ og trægulve.

Gulvafslibning Dronningemølle

Gulvafhøvling, gulvbearbejdning og gulvrenovering udføres i Dronningemølle. Det brug som familiens medlemmer har på gulvet, idet der er forskel på om boligen beboes af en enlig pensionist eller en stor familie med hund, kat og mange børn. Du kan naturligvis selv vurdere hvornår dit trægulv trænger til en opfriskning. Det er tid til en gulvforbedring når der er slidt igennem den gamle lak og du kan se ridser i træet. Ved gennemslid går der ikke lang tid før det bare træ bliver sort ved gulvvask, og så skal der gøres noget. I tilfælde hvor lakken bliver mælkehvid som følge af slid eller måske misfarvet, så er det også tid for en gulvopfriskning.