Gulvafslibning Værløse

Gulvafhøvling, gulvforbedring og gulvrestaurering tilbydes i Værløse. Som et solidt gulvfirma men mange års erfaring er du sikker på at få udført gulvarbejde i top kvalitet. Vi har billig gulvafslibning København og alle andre steder i landet. Vores landsdækkende gulvservice hjælper vore kunder på vej med absolut konkurrencedygtige priser og altid kort ventetid. Vi værdsætter tilfredse kunder og går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores gulvarbejde. Vi deler gerne ud af vores gulvtekniske viden og mange års erfaring. Kontakt os for en snak om muligheder, det er gratis og helt uforpligtende.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Mulighederne er mange når vi taler overfladebehandling af trægulve. Der er mange typer gulvbehandling og helt sikkert også en som passer til dine ønsker og drømme. Når trægulvet er nyafslebet, skal det have en smuk og slidstærk gulvbehandling. En overfladebehandling som passer til kundens ønsker og det slid og brug som er i boligen. Et eller andet sted er gulvbehandling også et spørgsmål og smag og behag, om man foretrækker lyse, mørke, blanke eller rustikke gulve. Vi har, for eksempel, lak med forskellig glans eller en helt rustik gulvolie. Du kan være til ludbehandede eller olierede gulve, men uanset hvad får du håndværk udført i bedste kvalitet med en gulvoverflade som holder i rigtig mange år. Vi tilbyder blandet andet dette som standard behandling:

Lak og lakering
Olie og oliebehandling
Voks og voksbehandling
Lud og ludbehandling
Sæbe og sæbebehandling

Hvidpigmentering og hvidpigmenterede trægulv er en anden mulighed som mange vælger. Her får kunden det lyse, det smukke og lette hvide gulv, som passer perfekt til meget dansk arkitektur. Kontakt os gerne for en snak, vi hjælper våde erhvervskunder, private og gør-det-selv folk i Birkerød, Farum, Værløse og resten af Storkøbenhavn.

Gulvafslibning Farum

Afhøvling, gulvopfriskning og gulvrenovering tilbydes i Farum. Hvad er en gulvafslibning? Et trægulv afslibes for at fjerne den gamle lak eller anden overflade. Her anvendes en stor gulvsliber og sandpapir, og en almindelig bolig kan normale afslibes på én arbejdsdag. Hvordan udføres en gulvafslibning? I alt sin enkelthed går gulvafslibning ud på at slibe gulvoverfladen fri for gulvbehandling samt af fjerne eventuelle misfarvninger, ridser og hakker. Ved hjælp af sandpapir udføres processen af forskellige typer gulvslibemaskine, herunder en valsesliber, kantsliber, hjørnesliber samt en polermaskine.

Gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvarbejde?

Hvad er en gulvafslibning? og hvordan arbejder et gulvfirma og gulvmand egentlig? Gulvbearbejdning af træ og trægulve er en del af en gulvmand’s gulvarbejde. Som gulvfirma og gulvfagmand hjælper vi kunder rundt omkring i landet alle steder hvor der er trægulve at bearbejde. En gulvafhøvling fortsætter hvor en gulvafslibning ikke slår til længere. I tilfælde hvor der er en sådan gulvoverflade, at afslibningen med sandpapir ikke kan klare det. Her anvendes der en gulvafhøvling, hvor der anvendes en stor gulvhøvl som skræller overfladetræet af gulvet. Men en gulvmands arbejde er meget mere end det:

Gulvsanering
Gulvmontering
Gulvbehandling
Gulvreparation
Gulvforbedring
Gulventreprise
Gulvrenovering
Gulvrestaurering
Gulvbearbejdning
Gulvafhøvling
Gulvlægning
Gulvudskiftning
Gulvafslibning

er blot nogle af de processer som gulvmænd laver, og der er nok en række andre, herunder almindelig gulvarbejde og gulvopgaver af forskellig slags.

Gulvafslibning Birkerød

Afhøvling, gulvbearbejdning og gulvopgaver tilbydes i Birkerød. Såfremt afslibningen udføres af en professionel gulvmand, vil den blive udført jævnt og efter foreskrifterne. Hvor kan afslibning benyttes? Det er ikke kun gulvafslibning vi beskæftiger os med men mange former for afslibning af træ elementer. Trappetrin, dørtrin, køkkenbordplader,trapper, bordplader, vindueskarme i træ er blot nogle af de emner som afslibes af vore dygtige gulvfolk. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve er gulvtyper, som med forskellige træsorter kan afslibes og opfriskes.