Have Pavilloner

VICA holder åbent hus d. 21-22 august kl. 10-16 på adressen Nordager 22 i Kolding

Danmarks smukkeste pavillon udstilling

VICA har en permanent indendørs udstilling som de selv kalde Danmarks smukkeste, og flot er den. Normalt er udstillingen åben i forretningstiderne, men nu åbner VICA dørene i weekenden, så alle kan få lejlighed til at se de flotte pavilloner. Hele udstillingen er indendørs, så uanset, hvordan vejret arter sig, er der rig lejlighed til at beskue pavillonerne i alle detaljer.

Pavilloner

VICAs pavilloner kan designes helt individuelt. De professionelle tegnere designer din pavillon, så den bliver præcis, som du gerne vil have den. Du behøver altså ikke købe en pavillon magen til naboens, men kan få en kvalitets pavillon, der er helt unik.

Tilpasning af pavilloner

Når pavillonerne er designet, går VICA i gang med at tilpasse plastelementerne, så pavillonerne kan opføres og kommer til at se ud som ønsket. En VICA pavillon kan opføres i den størrelse du ønsker. VICA bygger alt lige fra små havepavilloner til store pavilloner, der ofte bruges til erhverv, f.eks. i turistparker og lignende.

Opførsel af pavilloner

Hos VICA kan du få det, som du vil have det. Du kan bygge selv, du kan lade VICAs dygtige håndværkere bygge noget af din pavillon eller du kan lade dem stå for det hele. VICA kalder det selvbyg, medbyg eller totalbyg, så alt efter pengepung og evner ud i håndværket ædle kunst, er mulighederne mange. Skulle du vælge at bygge noget af eller hele din pavillon selv, har VICA udarbejdet en instruktionsvideo, der guider dig igennem.

Besøg Danmarks smukkeste udstilling d. 21-22 august kl. 10-16 på adressen Nordager 22 i Kolding og se de flotte pavilloner ved selvsyn.