Husnummer så posten og andre kan finde dig

Husnummer  der er stort og smukt

Der er flere end du tror der bruger dit husnummer, for dig er det bare noget der er der, men der er mange der ser det hver eneste dag, det er også vigtigt at dit husnummer er store og tydeligt, det kan i værste tilfælge koste menneskeliv, da mange ambulancer ikke kan finde det rette hus pga. husnummer mangler eller er for lille til at være tydeligt for ambulancefolkene når de kører rundt i dit villakvarter for at finde huset de er sendt til. Derfor bør du overveje om ikke du skal have et stort husnummer på hele 70 cm, så kan alle se dit hus og dets nummer, husnummeret kan du købe hos Kingbo´s Numbers. Det fåes både et en sort udgave og en hvid, det er en smag sag hvilken farve man skal vælge, der er fordele og ulemper ved dem begge, det kommer også an på hvilken farve husets har, på nogen huse er det det hvide husnummer der pyntes, på andre det sorte.

Der findes vel nok ingen postbud eller avisbud, der på et eller andet tidspunkt har svært ved at finde et hus, af den ene eller anden grund. Meget ofte er det på grund af, at husnummer ikke er ret tydeligt, så man nemt kan finde det. De fleste der sætter hus tal op, tænker ikke over at det skal være nemt at se for andre og bare sætter det op hvor det ser smartes ud at det hænger.

Det er ikke altid helt smart, at ens husnummer ikke er nemt at se fra gaden, især hvis man har brug for en ambulance eller der er ildebrand. Heldigvis kan man nemt gøre noget ved det, ved at sætte sorte husnummer op og sat et sted, det nemt kan ses fra gaden. Gør man det, vil det være langt nemmere at være pakkebud eller reklamebud, da netop huset er mere tydeligt og der ved nemmere at finde. For de fleste er lige glad med man ikke kan se sorte husnummer fra gaden, da det slet ikke selv endnu har oplevet hvor træls det kan være ikke at kunne finde det.

Gør det så nemt som muligt for en ambulance eller en brandbil kan finde det hen og det muligvis kan være med til at redde liv. For der er meget vigtig man nemt og uden problemer kan finde et hus, for eksempel i tilfælde af en nødsituation. Hav derfor meget tydeligt husnummer og hus tal hængende.