Hvad er prisen på et nyt og billigt badeværelse?

Hvis du overvejer at få lavet nyt badeværelse, så går du garanteret også at spekulere over prisen. For hvad koster det egentlig? Kan økonomien holde til det? Og hvad med håndværkerfradraget – kan jeg bruge det?

I dette indlæg vil du kunne læse mere om prisen på et badeværelse. Vi anbefaler dig at brygge en kop kaffe som du kan nyde samtidig med, at du bruger de næste 5 minutter på at læse lidt om badeværelsespriser.

God fornøjelse.

Prisen afhænger af en lang række faktorer

Prisen på et nyt, moderne, klassisk eller renoveret badeværelse afhænger af en lang række faktorer. Der findes nemlig ikke kun én pris på badeværelse.

Herunder har vi listet nogle af de forskellige prisfaktorer.

Først og fremmest afhænger prisen meget af murerens timepris. Timeprisen kan variere alt afhængig af, hvilken murer du vælger at benytte til arbejdet. Nogle murerfirmaer er meget billigere, hvorimod andre er meget dyre. Prisen afhænger også af opgavens størrelse. Hvis du skal have lavet et helt nyt badeværelse fra bunden af, er det typisk dyrere end hvis du blot skal have erstattet et par klinker, der er gået i stykker.

Derudover afhænger prisen også meget af valg af interiør til bad og toilet. Prisen på interiør har en meget afgørende betydning for den samlede pris. En rigtig god ide i forbindelse med, at du skal have nyt badeværelse er at få murerfirmaet til at lave en så retvisende overslagspris som mulig. På den måde kan du få en god fornemmelse af, hvad du ca. skal af med, når arbejdet er færdigt.

Husk at undersøge mulighederne for håndværkerfradrag

Der er mulighed for at spare mange penge i forbindelse med udførelsen af et nyt badeværelse. Derfor bør du altid undersøge mulighederne for diverse fradrag, hvis du gerne vil spare lidt på regningen. For tiden kan du benytte dig af håndværkerfradraget, hvor det er muligt at få op mod 15.000 kr. i fradrag. Du skal dog vide, at du kun kan få fradrag for håndværkerlønnen og ikke materialer og lignende.

Hvordan får du det bedste tilbud på en badeværelsesopgave?

Hvis du gerne vil have et rigtig godt tilbud, så anbefales det at besøge denne side: http://www.antonklinke.dk

På denne side har du mulighed for at indhente tilbud på din opgave fra tre specielt udvalgte håndværkere, hvilket sikrer dig de bedste muligheder for at vælge en billig og dygtig håndværker.