Hvis du alligevel skal have nyt tag så overvej dine muligheder

Der er mange spændende muligheder i forbindelse med at få lagt nyt tag.

Når man allerede er i gang med at forny huset, og hele det gamle tag skal væk for at blive erstattet af et nyt tag, er der pludselig chance for at få alle de ting man måske har gået og drømt om. Man kan eksempelvis få ovenlysvinduer hvor der ikke før var nogen, for at skabe et lækkert lysindfald fra oven. Man kan få kviste, der giver udkig og charme. Man kan sågar få sig en alten, hvis man vil kunne sidde og kigge ud på haven.

Et nyt tag kan virkelig hjælpe på husets charme, og ikke blot takket være de nye flotte teglsten. Huset bliver omdannet til noget helt nyt, når taget pludselig får liv, med nye former og farver.

Der er virkelig tale om at kunne få drømmene opfyldt, så hvorfor ikke gribe chancen når du allerede er i gang. Hvorfor lide bøvlet med håndværkere der hamrer og larmer med at lægge nyt tag, hele dagen lang i et par måneder, uden virkelig at få noget ud af det.

Nu vi er i gang, så prøv at overveje om det gamle uudnyttede loftsrum ikke kunne blive gjort beboeligt også. Det er mange fordele ved at kombinere et nyt tag projekt med en fornyelse af den øverste del af huset. Eventuelle rådgivere vil kunne samle de to projekter i ét, og på den måde sikre den optimale løsning.

Rigtig mange huse og lejligheder har fået omdannet gamle loftsrum til beboelige arealer. Især i byer, hvor ejendomspriserne er højest, er der mange penge at tjene på at få mere plads at bo på. Mange af de projekter startede med et simpelt ønske om at få nyt tag, men når først man fik undersøgt sagerne ordenligt, viste det sig hurtigt hvor rentabelt det kunne være at omdanne et gammelt loftsrum til beboeligt areal, det være sig bare et par værelser, eller en hel etage der kunne blive til en lejlighed i sig selv.

Er du i gang med planlægning at få nyt tag, så husk på alle disse spændende muligheder.

En sidste ting, jeg vil nævne for dig, er den helt store mulighed. Hvis det gamle tag alligevel skal rives ned, så overvej da at bygge en helt ny førstesal på huset. Det er naturligvis en meget større mundful, men i samme dur som at få nyt tag, er det noget af den mest rentable investering man kan foretage sig i sig hjem. Sammen med at få omdannet uudnyttede loftsrum til beboeligt areal, er det den billigste og mest effektive måde at få flere kvadratmeter i sit hjem.

Bare vent. Du startede måske med tanken om at nyt tag, men ender måske med meget mere end dét.