Ingen opgave er for lille for SANATIT

SANATIT er en lille virksomhed, som holder til i Horne ved Varde.

SANATIT laver et hav af forskellige serviceydelser, for dig som kunde. Vores arbejde kan og er meget sæsonpræget, alt efter om der er tale om vinter, forår, sommer eller efterår.

Det kan være maskiner, skadedyr eller lignende, som gør at arbejdet bliver meget sæsonpræget.

F.eks. om efteråret er der typisk efterspørgsel på plæneklipper service, da det som regel er der sin plæneklipper får sig en lang og velfortjent pause, da græsset selvfølgelig ikke slås om vinteren, men først til næste forår igen. Derfor er værkstedet altid fyldt op med plæneklippere om efteråret. SANATIT tilbyder sågar alle sine kunder gratis afhentning af sin maskine i Esbjerg, Varde og omegn. Denne service er der rigtig mange SANATIT’s kunder, som nyder godt af, da alle ikke ligger inde med et større transportmiddel, som varevogn eller trailer – samtidig kan der være en del besvær at flytte sin plæneklipper/ have-traktor/ maskine over længere geografisk afstand, men bare rolig SANATIT er altid behjælpelig med afhentning, hvis du altså har adresse i og omkring deres omegn.

Ydermere er SANATIT eksperter i at hjælpe dig af med uønskede skadedyr igennem professionelt skadedyrsbekæmpelse af myrer, rotter og muldvarper m.m. Alle ovenstående er noget som rigtig mange danskere døjer med i løbet af en sæson. Men SANATIT kan komme problemet til livs, så tøv ikke med at kontakte os, når det gælder bekæmpelse af skadedyr.

En anden force SANATIT besidder er udlejning af maskiner, og her er lidt af vælge i mellem skal der siges. SANATIT har en stor maskinpark, hvor udvalget er bredt.

Det kan være en nem og hurtig løsning, at leje en maskine, hvis man står overfor et projekt, som man i princippet godt selv kan klare, men man har bare ikke det rette udstyr stående. I sådan en situation så køber man selvfølgelig ikke selve maskinen, blot for at ordne et engangprojekt, men i stedet går man ud at lejer sig en maskine, som kan klare arbejdet, eller man hyre en virksomhed til opgaven. Det sidst nævnte er den dyre løsning, hvor det hurtigt kan svare sig, hvis man selv kan løse problemet ved at leje en maskine hos SANATIT. Alle maskinerne fra den store maskinpark lejes til “jyske priser”, så du bliver hverken chokeret eller overrasket over fakturaen.

Vi håber artiklen har været brugbar for dig som læser, og givet dig en indikation om hvordan SANATIT kan være dig behjælpelig.