Krukker – Lav din terrasse til et paradis

Med lidt krukker og et par andre pyntegenstande og lidt farverige blomster kan din terrasse blive et sandt paradis.

 

Prøv at forestille dig hver dag at komme hjem træt efter arbejde, smide skoene og slænge dig i dit helt eget paradis på din helt egen terrasse. Måske er din terrasse i dag ikke så meget at råbe hurra for, men med lidt få ændringer kan din terrasse hurtig blive både hyggelig, farverig, imponerende og ikke mindst afstressende og hyggelig.

 

Med lidt krukker kan den kedelige terrasse forvandles til et paradis. Selvfølgelig kan krukker ikke gøre hele tricket alene, men krukker i flotte farver eller designs fyldt med smukke og livsbekræftende blomster kan få de fleste mennesker i godt humør. Krukker kan skabe liv. Krukker kan skabe hygge. Lav dig en slags sydhavs stemning og frisk det hele lidt op med krukker og tilbehør.

 

Måske har du ikke tænkt over det, men krukker er med til at skabe varme på en terrasse. Krukker er med til at give det hele en mere personlig stil. Nøjes ikke med krukker, men smid en lækker pyntepude i din havesofa. Tænk et par stearinlys på havebordet, når mørket begynder at falde på. Lad krukker omkranse din havesofa med store sydlandske palmer eller smukke farverige blomster. Det er så lidt der skal til.

 

Har du mod på mere end krukker kan du også glæde dig selv og din familie med en hængestol på terrassen. Har du udendørs pejs kan du i den grad stresse af og nyde synet af de livlige flammer fra pejsen alt imens du blidt gynger frem og tilbage i en blød og afstressende hængestol. Du kan endda få hængestole med fodstøtter til således at du rigtigt kan koble af. Omgivet af krukker med smukke blomster, din familie og fuglenes sagte kvidren.

 

Vælger du de rette krukker kan du lave din sydhavs stemning om til hyggeligt juleparadis med juletræer med dekorative lyskæder i vinterhalvåret – især hvis du har en overdækket terrasse, således at du kan sidde ude året rundt uanset. Du kan let finde krukker, der tåler at stå ude året rundt. Krukker, der holder sæson efter sæson trods vejr og vind. Skift bikinien i sommersæsonen ud med en varm og hyggelig sovepose. Suppler med en terrassevarmer fx en smart og praktisk bioethanolpejs og glæd familien med et utal af hyggestunder i haven. Skab dit eget paradis. Lad krukker og andre hyggegenstande fortrylle jer og skab det perfekte paradis lige der i din egen have.