Kvalitets Tv Borde og Tv Bænke i Dansk Design

Står du og mangler et tv bord til stuen eller værelset? Overvejer du om det skal være et tv bord i massivt træ eller manipuleret træ?

Tv bord i massivt træ vs manipuleret træ

Tv borde i rent træ ligger som regel i den højere prisklasse sammenlignet med tv borde i manipulerede materialer. Et tv bord i massivt træ er blandt andet kendetegnet ved lang holdbarhed. Massivt træ (eller rent træ) er et dyrt materiale. Møbler og andet interiør som fremstilles i massivt træ betegnes som værende af høj kvalitet, da et kvalitets tømmer, som eksempelvis teaktræ, egetræ, rosentræ m.f. er langtidsholdbare i forhold til eksempelvis manipuleret træ; krydsfiner – og er nemme at arbejde med. Et tv bord i manipuleret træ består typisk af en 2 mm tyk overfalde af rent træ mens det indre fyldes op med billige efterligninger Mens tv borde i manipuleret træ kan være meget svære at arbejde med og dermed nærmest umulige at reparere, kan man derimod slibe et tv bord i massivt træ uden nogen eller særlige store bivirkninger. Man bør derfor altid og nøje overveje hvilket tv bord og hvilke materialer tv bordet er lavet af, når man skal ud og købe et nyt tv bord. Du bør altid vælge et tv møbel i massivt kvalitetstræ hvis du ønsker at det skal kunne modstå dagligdagens påvirkninger og belastninger. Hvis det behandles efter forskrifter, kan det nemt have en meget meget lang levetid.

Kig forbi OBUZI og bliv inspireret af designer tv borde i høj kvalitet og uforlignelige designs.

Med rene linjer, håndlavet trækonstruktion og regenererede jernframes, kombinerer OBUZI håndværksmæssig kvalitet og eklektisk stil i en harmonisk enhed, med et strejf af et råt og naturligt look. Et designer tv bord fra OBUZI fremhæver en ekstraordinær stil og byder på masser af komfort til dit tv. Hos OBUZI kan du vælge borde og bænke til fladskærme i diverse stilarter og de mest populære mål. Et tv bord fra OBUZI er et funktionelt og praktisk møbel som fremstilles med øje for detaljer. Et OBUZI tv bord har altid en lang åben hylde i midten af møblet til de digitale gadgets, skuffer samt ledningsudtræk bag hver skuffe hvis man ønsker at gemme noget af det digitale grej væk. Hvert møbel fremstilles i massivt kvalitetstræ, så som eg, rosentræ, teak mm, kombineret med genbrugs jern. Denne kombination er med til at skabe et unikt møbel som er fryd for øjet og kan holde i mange år fremover.