Lad os hjælpe med rengøringen

Bedre rengøring tilbyder:  Fleksibelt rengøring i København og omregn

Følelsen af ​​at komme hjem til et rent og velduftende hjem, der der dufter frisk og er skinnede rent, dette medvirker til et bedre dagligdagsliv, som flere og flere mennesker vælger at komme hjem til. I dagengs Danmark, kan det nogen gange være svært at nå det hele og der i blandt at holdet hjemmet pænt og rent, firmaer har ikke længere tid til at tage opvasken, støve af og støvsuge, Bedre Rengøring er et rengøringsfirma i København, som tilbyder at gøre rent og hjælpe de mange mennesker som ikke har tiden til dette.

Adskillige af vores kunder er har travlt eller er midt i deres karriere. Dertil kommer de mange familier med børn, der simpelthen ikke har tiden til at fokusere på rengøringen. Vi er yderst stolte af at kunne forenkle dagligdagen for de mange mennesker og skabe mere fritid for de hårdarbejde mennesker, fortæller bedre rengøring. Rengøringsfirmaet er et af de sikreste valg, både når det kommer til privat som erhvervsrengøring, løs mere her: Erhvervsrengøring og ejendomsservice

Med det skattefradrag vi har i dag, er det blevet betydeligt nemmere at få plads i økonomien til den ekstra hjælp. Derfor er det meget gavnligt at ansætte rengøringsfirmaet til de opgaver, man ikke har tid til i dagligdagen, måske til den månedlige rengøring. Hvis du vælger bedre rengøring, er vi sikre på du vil opleve fornøjelsen ved at komme hjem til en rent og velduftende hjem.

Vi passer godt på vores personale og behandler folk pænt, det gør at man får glade medarbejder og de yder det mere for kunderne i sidste ende. Det har ydermere betydet at vi har minimalt af sygdom, og glade og tilfredse medarbejde giver glade og tilfredse kunder, det bestræber vi os for hver gang.

Rengøringen skal være i orden
Som tidligere beskrevet tager bedre rengøring sig af alle slags opgaver indenfor rengøringsydelser, Vi er beliggende i København og har samarbejdspartnere i hele Danmark, Det er nemt at få hjælp til rengøringen i hjemmet eller på arbejdspladsen.
Igennem en klare, letforståelige kommunikation er vi sikre på der ikke sker misforståelser. Det giver vores kunder mulighed for at vælger mellem forskellige rengøringsniveauer, for eksempel: ugentlig rengøring eller månedlig rengøring.

Sådan foregår det:
Det er kunderne der bestemmer omfanget af rengøringen.
Når vi er enige om besøgsdatoen, besøger en af vores medarbejdere dit hjem/ eller firma. Før det første besøg sender vi en præsentation af den person, som skal hjælpe dig med rengøringsopgaven. Bedre Rengørings mål er selvfølgelig, at det altid vil være den samme medarbejder fra vores rengøringsfirma i København, der udfører rengøringsopgaverne. Det er dig der bestemmer hvad rengøringen skal indeholde, vi kommer gerne med råd og vejledning, hvad vi vil anbefale dig, hvis du ønsker ugentlig rengøring eller månedlig rengøring.

Hvis du allerede er kunde hos os i forvejen, er der også mulighed for at få hjælp til andet end den sædvanlige rengøring. For eksempel tilbyder vi som noget nyt havearbejde, hovedrengøring. Måske er der behov for vinduespudsning, en større rengøring. Der er ikke den opgave Bedre Rengøring ikke kan klare.