Maler huset sig selv? Næppe!

Selvom mange vælger selv at male deres hus, både indvendigt og udvendigt, kan det betale sig at hyre en professionel maler. Hvorfor, spørger du? For det første, fordi det at male et helt hus kan være et stort, ja, uoverskueligt, projekt. For det andet, fordi en uddannet og erfaren maler altid vil bruge de bedste teknikker, så det endelige resultat bliver flot og holdbart. Se eksempler på professionelt udført malerarbejde på denne hjemmeside.

Har du overvejet at spare på renoveringen ved selv at stå for malingen? Eller holder du dig altid til en dygtig malermester?

Vælg den lokale maler – støt det lokale forretningsliv

Når du vælger at hyre en lokal håndværker, maler m.m., så er du med til at støtte det lokale forretningsliv. Men alt efter hvor du bor, kan der jo være et hav af dygtige fagfolk at vælge mellem. Hvordan vælger man den rette malermester, når man først har besluttet sig for, at man ikke selv vil stå for projektet?

Det første, du skal gøre, er naturligvis at indsnævre dit lokalområde. Leder du for eksempel efter en maler i Køge på Sjælland, nytter det jo ikke noget at bruge tid inde på hjemmesider, der tilhører malere fra Fyn eller Jylland. Derefter kan du for eksempel indtaste de forskellige adresser på google maps og se, hvem der ligger tættest på din bolig. Du kan også sammenligne priser på de forskellige firmaer, og se, hvem der passer bedst til dit budget.

Indhent tilbud fra en malermester

Når du har fundet nogle gode kandidater til opgaven, kan du begynde at indhente tilbud fra den enkelte maler. Husk, at den endelige pris kan udregnes på forskellige måder. Nogle malere har måske tilbud på forskellige typer opgaver, det kan være indvendig eller udvendig maling. Andre vælger at have en konsekvent timepris eller fra-pris, uanset hvilken type malerarbejde, de skal udføre.

Se et eksempel på priser på en maler på hjemmesiden her, der tilhører Malermester Thomas Mortensen. Han holder til i Køge på Sjælland, men udfører faktisk opgaver som maler på hele Sjælland. Du vil hurtigt opdage i din research, at mange malermestre dækker et enormt bredt geografisk område, også selvom de på deres hjemmeside kun nævner enkelte byer. som du hyppigst arbejder i.

Ønsker du at læse mere om maleropgaver, eller søger du viden om at male boligen selv? Så kig videre her på hjemmesiden, hvor du kan finde timevis af inspiration til videre læsning og research.