Maling af vægge og lofter – Maler fra Århus

Er du træt af den gamle væg med gule skjolder fra nikotin og andre misfarvninger – eller trænger væggen bare til fornyelse med en ny flot farve?

Et grundigt forarbejde giver et flot resultat

Tit kræver et godt malerarbejde et grundigt forarbejde – den rigtige farve skal vælges, huller og revner skal spartles og slibes efter, paneler og vindueskarme skal dækkes ind med malertape osv. Når du skal male, er der nok at se til, og tit kan processen blive lang og uoverskuelig.

Forarbejdet er den vigtigste del af et malerprojekt, og tager derfor også længst tid. Det er her du sikrer dig, at resultatet bliver flot og holdbart.

Malerfirmaet Totalentreprise har mange års erfaring som maler, og vi ved hvor vigtigt det er med et grundigt forarbejde. Vi ved, hvilke vigtige hensyn vi skal tage når vi maler, hvilke
overflader der skal behandles – og hvad det skal kunne holde til bagefter.

Inden vi går i gang med at male, har vi en grundig samtale med dig, så vi kan imødekomme dine krav til vedligeholdelse og afvaskning, således at du nemt kan vaske væggene ned uden at slide på malingen.

Ønsker du selv at male?

Forny dine vægge og lofter med kvalitetsmaling – så sikrer du dig en lang holdbarhed.
Inden du går i gang med at male – så få vejledning til den rigtige farve og type – så du får en maling, der passer til formålet, og giver dig et flot resultat, der vil holde mange år frem.

Har du farvekoden og ved hvilken maling, der skal bruges til dit malerprojekt – så kan du købe maling og tilbehør hos Malerfirmaet Totalentreprise. Køb din maling i vores webshop og spar fragten ved køb over 500 kr. Vi gør det nemt for dig, så du sparer en masse tid – og får det hele leveret lige til døren. Fra varerne er bestilt, går der en til to hverdage – og så kan du gå i gang med at male.

Få hjælp fra et professionelt malerfirma

Ønsker du ikke selv at male, kan du kontakte Malerfirmaet Totalentreprise i Aarhus. Du slipper for at gøre dig de store tanker om malingens funktion og tekniske detaljer – da vi vil kunne vejlede dig og hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger.

Vi klarer afdækningen af gulve og vinduer, samt afvaskningen af lofter og vægge.
Når vi har malet, sørger vi selvfølgelig også for at rydde op efter malerarbejdet. Med en fast aftale med dig, påbegynder vi og afslutter projektet således, at alle aftaler bliver overholdt, og malet inden for givne tidsramme.