Moderne traditionsrig julepynt

Som for julepynt gælder for alle andre ting her i livet. Det du holder af tager du til dig, og det du ikke holder af, prøver du på at undgå.
Dette munder oftest ud i et mix og match af julens fastbundne traditioner som nisser m.v. fra barndommen, blandet med det nyere mix af nyerhvervet julepynt, der passer til personlighed såvel som hjem.

Netop inden for kategorien for et nyere mix af forskelligt julepynt findes der nu en ny kollektion.
Designeren Andrea Larsson der er stifter af det danske velansete designermærke Daisy Copenhagen, har nemlig sendt kollektionen ”The Daisy Copenhagen Christmas Collection” ud på markedet. En kollektion som består af designerstykker lavet i akryl, og som fås i alle regnbuens farver.

Det bedste fra dengang og nu

Som mor, ambitiøs designer og inderligt kreativ sjæl tager Andrea Larsson alt det bedste fra både dengang og nu. På lige fod med Daisy Copenhagen repræsenterer hun selv et samsurium af faste traditioner og nytænkende kreativitet. Andrea Larsson bruger dog også andet julepynt end hendes eget, når hun pynter op til jul. I det følgende vil du få et indblik i Designeren Andrea Larsson. En person med en designerhjerne og et julehjerte.

“For mig er julen så hyggelig. Dette skyldes bl.a. at der bruges mere tid hjemme – da det jo oftest er så koldt og mørkt udenfor. Stearinlysene er for det mest tændte, og det er endnu vigtigtere, at der er hyggeligere indenfor end normalt, når nu det er så mørkt og koldt udenfor. Derfor skal der pyntes, og der skal i den grad også være plads til alle de kreative indslag.

Jeg bruger selvfølgelig bl.a. vores egen julekollektion fra Daisy Christmas til at pynte op til jul. Akrylen er farvestrålende og passer derfor godt ind i mit lidt moderne hjem. Og så sætter det gang i humøret, da farverne jo mangler udenfor.

Men når det så er sagt, så er jeg vild med at blande nyt julepynt med de traditionelle juleting og hjemmelavet pynt. Jeg holder meget af at mixe og matche alt med indretning, så derfor gør jeg det også, når der skal pyntes op til jul.

Daisy Copenhagen

Daisy CPH er en dansk designervirksomhed, som har fokus på kreativitet og traditioner, og dette skaber deres fundament. Som udgangspunkt tager de klassiske konventionelle tendenser og vender dem 180 grader for derefter at tilføje dem et moderne twist.

Med julekollektionen fra Daisy Copenhagen bringes tankerne tilbage til tradioner og juleventyr, og du er derfor sikret julestemning.