Murer i Næstved og Vordingborg – Har du brug for kompetent murer?

CN Håndværk udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Vi løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Fra renovering af badeværelser til pudsning af facader, eller isolering af gamle huse, til opførsel af nye bygninger.

Det gode håndværk af dygtig murermester

Vi lægger vægt på det gode håndværk. Det betyder, at vi kvalitetssikrer alt murerarbejde, vi udfører, og det betyder, at vi er omhyggelige med at vælge de rette materialer. Vores faguddannede murermester besidder en stor håndværksmæssig kunnen, og vi holder os hele tiden ajour med de nyeste udviklinger på området.

Fra byggeprojekt til færdigt arbejde

CN Håndværk sætter en ære i at løse opgaverne efter den højeste faglige standard. Derfor gør vi os umage i hele byggeprocessen – fra den indledende rådgivning og projektering til den afsluttende oprydning, når arbejdet står færdigt.
For os begynder det gode murerarbejde allerede med den gode planlægning, og det bedste resultat opnås gennem en god kontakt med kunden under hele byggeprocessen.

Find din murer i Næstved & Vordingborg her

Erfaren & kompetent murer i Næstved & Vordingborg

CN Håndværk har flere års erfaringer i alt inden for murerfaget. Og vi sørger yderligere for at holde os godt informeret om nyheder i branchen, så vi hele tiden er opdateret og kan levere det bedste murerarbejde til dig.

Vores murerfirma har gennem tiden gennemført en lang række murerprojekter af forskelligt omfang. Det gør, at vi har samlet os en masse erfaring og dermed kan rådgive dig i forbindelse med de fleste typer af murerarbejde. Så mangler du idéer eller inspiration – så er du velkommen til at kontakte vores murerfirma, så rådgiver vi dig gerne.

Kerneværdier for vores murerfirma

Vores kerneværdier er høj kvalitet og god service. Hos os er den faglig stolthed i højsædet. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Vores murerfirma i Vordingborg kan være behjælpelige i hele byggeprocessen, fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og vi står gerne for hele entreprisen – så du kan være sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

Indhent et uforpligtende tilbud

Uanset om du er bosiddende udenfor Næstved eller Vordingborg, så kontakt os alligevel – vi kører gerne længere, for at hjælpe dig. Besøg vores hjemmeside, eller ring på tlf.: 22 95 49 05 og indhent et uforpligtende og gratis tilbud på dit murerarbejde.

Fra vores adresse i Vordingborg kører vi som regel på den sydlige del af Sjælland samt på Midtsjælland, hvor vi har en del kunder i for eksempel Næstved, Ringsted og Vordingborg.