Opbevaring

De populære Self Storage centre bruges ikke kun til opbevaring af campingvogne, vinterdæk og havemøbler. Efterhånden har flere virksomheder fået øjnene op for muligheden for ekstra lagerplads, og det viser sig at være en stor succes. Nogle virksomheder har nemlig kun brug for ekstra lagerplads få måneder om året, og derfor er det spild af husleje at have et kæmpe lager, der ikke udnyttes året rundt. Med Self Storage er opbevaring fleksibelt og man betaler kun for det plads man bruger.

Self Storage centrene er ofte lette at komme til med varebil, og de fleste centre har sækkevogne og lignende til rådighed, så man nemt og hurtigt kan læsse bilen med nye varer. Skal virksomheden ofte have adgang til lageret, vil det være en fordel at vælge et Self Storage center i nærheden af virksomheden.

Det kan også være en fordel at opbevare gamle dokumenter, arkiver og regnskaber i et Self Storage lagerrum. Det er ofte ting, der fylder unødigt i virksomheden, og som man sjældent har brug for at have adgang til.

Går du og overvejer om din virksomhed skal flytte? Det kan spare en virksomhed for mange penge og meget besvær at flytte på det rette tidspunkt. Tænk dig om og vurdér, om det er bedst at vente seks måneder med flytningen – og opbevar i mellemtiden eventuelle ejendele hos Self Storage. Så kan du koncentrere dig om at finde nye lokaler i ro og mag og der er større chance for, at flytningen forløber som den skal.

Klik dig ind på www.selfstorage.dk og læs meget mere om de forskellige muligheder for opbevaring og opbevaring for virksomheder. Denne side hjælper dig også med at finde et Self Storage center, der ligger tæt på dig, så din adgang til centret bliver så nem og behagelig så mulig.