Overdækket terrasse

En overdækket terrasse kan være et godt alternativ til en udestue.

Overdækket terrasse
Mange går med et ønske om at få en udestue, men føler ikke rigtig økonomien i det kriseramte Danmark er til de store armbevægelser. For dem kan en overdækket terrasse være et godt alternativ.

Udestue eller overdækket terrasse
En overdækket terrasse skærmer af for duggen, når den falder, og netop dug fald er hovedårsagen til, at det bliver koldt hen under aften. En isoleret udestue kan man have glæde af hele året, mens en overdækket terrasse kan forlænge havesæsonen med nogle måneder og gøre sommeraftenerne behagelige. Men du kan ikke fejre juleaften ude på terrassen, i hvert fald ikke uden vanter og strikhue. Er det din ambition, er det selvfølgelig en udestue, du skal vælge. 🙂

Prisen på en overdækket terrasse
Udgiften ved opførsel af en overdækket terrasse er betydeligt mindre og mere overkommelig end prisen på en kvalitets udestue. Selvom man selvfølgelig ikke får det samme udbytte af haven med en overdækket terrasse, som man får med en udestue eller en havepavillon, er der alligevel meget at hente ved at få bygget en overdækket terrasse.

Læ på den overdækkede terrasse
Mon ikke vi alle kender de sommerdage, hvor vejret egentlig er dejligt, men hvor en kraftig vind forstyrre hyggen på terrassen, og det meste af tiden går med at holde fast i aviser og blade? Når først du har fået bygget en overdækket terrasse er det nemt at sætte noget vindsejl på i den eller de sider, hvor vinden normalt står ind. Det er virkelig en gevinst i den vindfyldte danske sommer.