Plankegulve – Massiv trægulv til små priser

Ønsker du plankegulve i massiv træ, så er der let mange penge at spare, hvis du benytter dig af professionelle forhandlere. Et firma som Gulvplanker.dk har med leverancer fra sydtyske sav- og høvleværker i den grad skabt konkurrencedygtige priser på det danske marked.

Plankegulve af massiv træ er bare mere lækkert

Der findes masser af former for trægulve på markedet. De fås i alle varianter, men ikke alle er lige gode. Gulveplanker.dk tilbyder gulve i massiv træ fra sydtyske sav- og høvleværker – endda i specielle bredder og længder, som danske producenter har svært ved at konkurrere med. Dette gælder også på prisen. Er du ude efter plankegulve, der holder år efter år, så kan det godt betale sig at gå efter massive træ plankegulve. Her får du gulve, der holder år efter år og næsten er umulige at slide op. De kan kræve en opfriskende slibning med års mellemrum afhængig af, hvor benyttet gulvet er og hvor i huset det placeres. Mange luksus villaer vælger plankegulve af massiv træ – netop fordi det bare er mere lækkert og eksklusivt. Det udstråler klasse og finesse og er i den grad med til at sætte et helt specielt præg på hele huset. Desuden er et massivt plankegulv rigtigt lækkert at gå på. Det virker både blødt og varmt, selv om du ikke nødvendigvis har gulvvarme i huset. Sådan et gulv er rart for fødderne, for børnene, for hunden og ikke mindst for dig selv.

Eksklusivt look med brede plankegulve

Plankegulve med ekstra bredde er in – igen. Før i tiden kunne man let opleve nye huse med klinker overalt, men af skade bliver man klog. Det er muligvis praktisk på en anden måde end trægulv, men det er knap så behageligt at gå på. En vis bredde på plankerne er også med til at signalere, at det er et kvalitetsgulv. Med firmaer som Gulvplanker.dk kan du få brede plankegulve endda i ekstra lange planker i sorterne eg, ask og Douglas. Ud over det eksklusive look med brede plankegulve, så er det også en del mere nænsomt for sener og led at bevæge sig på et massivt trægulv end det er på gulvklinker og fliser. I dag er plankegulve ofte med til at fuldføre stilen indenfor det nordiske look, der er meget enkelt og minimalistisk, men samtidig varm og indbydende. Planke gulve er prikken over i’et i ethvert hjem – nyt som gammelt.

Et plankegulv er en investering

Ældre huse har ofte den fordel, at de er udstyret med massive plankegulve. Køber du et ældre hus, så har du på ingen tid flotte gulve igen blot med en slibning. Gulvene fejler som oftest intet – det er blot overfladen, der trænger til en genopfriskning. Køber du nyt hus eller bygger selv, så er et massive plankegulve næsten at se som en investering – et gulv, der holder år efter år. Det kan også være en fordel, hvis du på et tidspunkt skal sælge dit hus. Det er i hvert fald noget, som ejendomsmæglerne ynder at nævne, når der er massive gulve i et hus. Uanset, så bør du overveje et massivt trægulv. Plankegulve er – ud over deres smukke fremtoning – bare så behagelige at gå på.