Praktisk babytøj

Der er mange ting man skal være opmærksom på når man skal ud og købe babytøj, og noget af babytøjet er bare mere praktisk end andet.

F.eks er der mange babyer der når de har kjole på, konstant har den til at sidde oppe i nakken, hvilket ikke må være særlig rart. Derfor vil der selvfølgelig være nemmere med en heldragt, som bare sidder hvor den skal.

En anden ting man kan være opmærksom på er om der er fødder i en sparkedragt eller et par bukser, da man så undgår at skulle give den lille strømper på. En del babyer får deres strømper af fødderne ret hurtigt, og det er derfor nemmere at give dem en sparkedragt med fødder på.

I forhold til bodystockings er der også nogle praktisk detaljer i nogle af dem man kan få. Man kan f.eks få en slå om body, som kan spændes i siden, og derfor ikke behøver at komme over hovedet. En del babyer synes det er rart at slippe for at skulle have tøj over hovedet derfor er slå om bodystockings oftest et stort hit for babyen. De er også nemme at give på, så de fleste forældre er også glde for dem. Man kan blandt andet få slå om bodystockinger fra Pippi og H&M.

EN anden smart ting der er lavet i bodystockings er, hul i ryggen, så man nemt og hurtigt kan tjekke bleen. De prisvindende bodyer fra ByJezz, som hedder CheckMe, opkaldt efter hullet i ryggen, har den smarte funktion. Specielt til de lidt større er det er kæmpe fordel.

En anden detalje som er god at tænke på er at der er nogle mærker der gerne sætter store smarte knapper i ryggen på tøjet, eller laver andre fancy detaljer på ryggen. Det er også flot, men som regel ikke særlig rart for en lille baby der ligge på ryggen det meste af dagen at have på.