Pynt lyst huset op til julen for under 1.000 kr.

Motivation bag

Lysets og årets store forbrugerfest er efterhånden godt igang i Danmark, og for ikke at komme alt for langt efter, besluttede vi os for at pynte vores hus’ facade op, med lidt julelys og andet lysende julepynt.

Personligt synes jeg julelys hos diverse huse i nabolaget hjælper utrolig meget med at få folk i stemning, så den vogn ville vi også gerne hoppe på. Vi håber vel inderst inde at folk vil følge vores eksempel og få givet mere liv til de danske gader.

Med det sagt, så synes vi nu heller ikke at det skal koste en halv bondegård, bare for at selv komme i julestemning og sine medmennesker ind i denne stemning også.

Derfor valgte vi at gå udenom isenkram forretningerne og supermarkederne, og dermed finde og bestille det direkte over nettet.

Jagten på en online isenkram forhandler var gået ind. Da vi heller ikke ønskede at bestille fra flere forskellige forhandlere, så endte valget på Damborg Isenkram (damborg.dk), hvor gennemsnit isenkram tilbud prisen var lavere end hos konkurrenterne (på julelysene, kranse og de træer vi havde udkig på, i hvert fald)

 

Indkøbslisten

Som sagt var hovedsageligt på udkig efter noget udendørs julelys til vores hus’ facade, og det var også det eneste vi fik købt.

– Først købte vi to træer med hvidt LED julelys på. Træerne var forholdsvis simple og ca 110 cm. høje. Vi købte en til hver side af vores hoveddør, som giver en dejlig varm velkomst følelse til vores gæster. Træerne kostede hver 99,95 kr, hvor førprisen var 199,95 kr. Så allerede her lavede vi den første besparelsen på 200kr.

– Dernæst købte vi to julekranse, som fik lov til at hænge på hver side af hoveddøren, ved siden af de to vinduer vi har ud til facaden. Effekten er lidt ekstra lys og liv i den ellers tomme og kolde ydermur. Lyskransene kostede 199,95 kr/stk, sat ned fra 299,95 kr, så her sparede vi igen 200 kr.

– Sidst købte vi så endnu flere LED lyskæder, som vi kunne sætte ovenpå vores hække ved forhaven. Vi havde allerede to lyskæder, men så behovet for flere, da vi også ville have tagrenden lyst op, desuden har vi også en rund busk i forhaven vi ville have lyst op. Effekten er både lys på grundplan og fra tagrende højde, hvilket giver følelsen af omringning af lys fra alle sider. Vi købte som sagt to lyskæder med hver 80 LED lys til 129,95 kr/stk, hvor førprisen var 199,95. Her fik vi så en besparelse på 140 kr samlet.

 

Resultatet

Vi nåede alt i alt at bruge 960 kr. og med en fri fragt ved bestilling over 500 kr, så skulle vi ikke inddrage den med i prisen. Vi fik sparet 540 kr samlet.

Så den endelig konklusion ville være at man sagtens kan få pyntet op til julen, for under 1.000 kr. bare man handler de rigtige steder og har en god klar ide om hvad der skal bruge, hvordan der skal pyntes og have et budget klart, inden man starter på julepynten.

Vores hus ser nu meget mere indbydende ud og klar til julens gæster.