Rydde dødsbo – Enkelt nemt og effektivt

Når boet efter en afdød skal ryddes kan kan opgaven synes stor og uoverskuelig. De fleste mennesker får samlet meget sammen gennem et helt liv. Det er mange ting og sager, som ofte har en særlig betydning for pårørende og som typisk er knyttet til begivenheder i livet.

Når de pårørende skal have ryddet et dødsbo, er der en del indbo efter et dødsfald, kan det derfor være en kæmpe hjælp at hyre et professionelt dødsbo firma til opgaven. Fordelen ved at hyre professionelle til opgaven er, at du får fjernet alt indboet fra hjemmet også det, som ikke har nogen værdi og samtidig får du og de øvrige pårørende en samlet pris for hele indboet. Det betyder at i ikke selv skal bruge tid og energi på at bortskaffe alt det, som ikke har nogen værdi, læs mere her om om at rydde dødsbo

Man kan finde virksomheder som tilbyder at køber dødsboer over hele landet både i Jylland, på Fyn på Sjælland og i hovedstadsområdet.  Bor du i København er det let at finde et firma der vil købe et dødsbo, du skal ganske enkelt bare gå på nettet og bruge søgemaskinen google, skriv her: dødsbo ryddes København, så kommer der masser af resultater frem.

Bliv enige inden i laver aftaler om dødsboet

Selvom det eventuelt er dig, der er udnævnt til bobestyrer, er det en god idé at tale med de øvrige pårørende, hvad i mener bohavet er værd, så ingen føler, at de bliver snydt eller indboet bliver solgt for billigt. Tag en blok og skriv alle tingene ned, så har i et overblik og et godt udgangspunkt når i skal diskutere om at sælge dødsboet. Det giver gennemskinnelighed, både for de pårørende og det firma i vælger til denne opgave.

Når i selv har gennemgået indboet kan i kontakte firmaet der skal købe dødsboet og sammen med dem gennemgå indboet. Herefter når i frem til en værdsættelse og aftaler et tidspunkt for hvornår virksomheden, skal afhente indboet. Så enkelt er det.

Hvordan vælger du det rigtige firma i København

Der er heldigvis rigtig mange seriøse virksomheder som tilbyder at rydde dødsboer. Det betyder også der er stor konkurrence og at firmaerne må oppe sig for at yde den bedste service. For dig som kunde, er det gode nyheder. Det betyder nemlig at du er sikker på at få en god service og en god pris for boet. Useriøse firmaer vil nemlig hurtig blive sorteret fra på et marked med stor konkurrence. Derfor kan du roligt kontakte et firma hvad enten du finder det i telefonbogen eller på nettet, god jagt med dødsboet.

Marskandiser / dødsbovirksomhed?

Når du står i den frygtelige situation at skulle afvikle et dødsbo, så kan du enten vælge at påtage dig rydningen selv eller vælge at søge professionel hjælp til rydningen af dødsboet ude, hertil kommer spørgsmål: Hvem skal stå for rydningen? Det er ofte ikke helt enkelt, der der er mange aktører som dødsbofirmaer, marskandisere, flyttefirmaer osv. Derved har vi valgt at gennemgå, hvad de forskellige benævnelser dækker over, samt hvilke som er smartest at kontakte.

Marskandiser – hvad er det?

Kortfattet er en marskandiser en handler, hans arbejde er at forhandle brugte effekter, typisk bohave fra et dødsbo, møbler, fajance samt andre effekter som er tilovers efter et dødsbo, Marskandisere forveksles ofte med gamle og brugte ting og sager, som nævnt tidligere får marskandiser sine effekter fra dødsboer og kræmmermarkeder, og sælger dem herefter videre. Derved kan marskandiseren være et godt sted af starte hvis du skal have ryddet et dødsbo, I langt de fleste tilfælde ønsker marskandiserne at købe de effekter som har en stor værdi og som der findes en stor profit i, derfor er det ikke altid den bedste mand at vælge, men bestemt et forsøg værd.

Dødsvirksomhed – hvad er nu det?

Dødsbovirksomheden kan godt sammenlignes med en marskandiser, dog er forskellen her at dødsbo firmaet, meget ofte udmærker dødsbofirmaerne sig ved, at de tilbyder totale løsninger på rydning og senere rengøring af det pågældende dødsbo, du skal derved ikke tænke på alt det