Sådan realiserer du din byggedrøm!

Start dit byggeprojekt i dag

Vejen til at realisere dit byggeprojekt kan være uoverskuelig, da den indeholder mange store overvejelser. Tømrefirmaer arbejder dagligt med, at udføre byggeprojekter fra start til slut.
Vi giver dig her et indblik i, hvad der er værd at vide om processen trin for trin, så du har nemmere ved at komme igang med at realisere dit byggeprojekt.

Afklaring

For at komme igang, skal du være afklaret med dine behov.
Hvad er det du ønsker dig? Er det renovering, tilbygning eller totalentreprise?
Er dit primære fokus design, funktion, pris eller noget helt fjerde?
Specialister har en høj faglig viden om de forskellige materialer, og vil kunne guide dig til den bedste løsning, når de kender dit mål. Måske vil de endda kunne introducere dig for nye ideer.

Læg et budget

Når du har afklaret dine drømme, kan du få rådgivning hos et firma, som har specialiseret sig indenfor netop dét område, du har fokus på. Specialisterne har det rette indblik i branchen, til at ligge et realistisk budget og byggeregnskab. Det er altid en god idé at ligge et budget, da det kan agere som et styringsværktøj igennem processen, som man opretholde undervejs.

Byggereglement og tidsplan

Du kan enten selv undersøge bygningsreglementet, byggetilladelse, forsikringer mv., samt lave en tidsplan over byggeprocessen, hvori du specificerer projektet.
Men det er de færreste der har held med et realistisk estimat.
Et byggefirma med god erfaring vil, udfra din afklaring og budget, kunne udføre samt sikre forløbets gang. Nogle byggefirmaer, herunder MC BYG A/S, har garanti- og kvalitetssikring, så du kan hvile i en tryghed om, at projektet er i gode hænder igennem hele forløbet.

3,2,1 .. BYG!

Når aftalen er i hus og tidsplanen er lagt, kan du glæde dig til at håndværkerne starter.
Inden byggeprocessen begynder, kan det være en fordel at aftale, hvordan håndværkerne skal agere i dit hjem, således det bliver en god arbejdsplads og en behagelig byggeproces.
Du kan læse anmeldelser af forskellige tømrevirksomheder her.

Så nemt kan det være

Til slut kan du gennemgå håndværkerens arbejde, skulle der være nogle områder, du gerne vil have tjekket op på. Vent ikke med at henvende dig, men gennemgå arbejdet efter sidste søm er slået i væggen, så du undgår for megen ventetid.
Til sidst kan du nyde tilværelsen i de nye rammer, og glæde dig over, at være påbegyndt dit byggeprojekt!

Har du spørgsmål til byggeprojektet, er du meget velkommen til at benytte kommentarfeltet herunder.