Sandblæsning – hvilken metode er bedst?

Der findes mange forskellige metoder til dette formål og sandblæsnings af mange forskellige emner, det er vigtigt at du finder nogen med speciale i de rette effekter.
Hvis du selv vælger at stå for sandblæsning, så vil vi anbefale at du læser diverse blogs og evt. låner en bog på biblioteket og ja, der findes nogle rigtige gode bøger herom.
Hvis du er i tvivl, så kontakt dit lokale sandblæsnings firma, og indhent evt. et tilbud, så du kan opgøre om det vil være din tid værd at gå ind i et projekt.
Løs mere om sandblæsning af huse og facader

Sandblæsning af maskiner/biler/jern

Hos os er du i sikre hænder, vi på det hele. Sandblæsning kan genskabe nyt og flot liv og få selv de mest hærgede og medtagede overflader. Vi sandblæser også for eksempel biler, landbrugsmaskiner, både, jern og meget andet. Har du et emne der trænger til en opfriskning så spørg os endeligt. Hvis du er i tvivl om din opgave.
sandblæsning af huse er vores speciale og det giver dig en garanti for et godt og veludført stykke arbejde. Se mere her: sandblæsning af hus

Algebehandling/desinficering – af tag og fliser
Det er vigtigt at man tænker sig om før og efter en sandblæsning, da fliser og tag, kan imod kulde og vejr. Derfor er dette emne og vigtigt.

Alger og mos gør ikke kun dit tag grimt og forringer værdien af dit hus. Bevoksninger holder på fugten og er dermed den hyppigeste årsag til frostsprængninger og andre tagskader. Derfor er det sund fornuft med jævne mellemrum at få renset sit tag for belægning. vi råder over alt nødvendigt specialudstyr til algebehandling. 

Vi arbejder kun med alge bekæmpelsesmidlet fra Eco-Style – Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel. Midlet er effektivt, bekæmper alger på alle overflader og udgør på ingen måde fare for naturen – det kan sågar bruges i havebassiner. Kæmper du med at komme alger til livs, så lad os hjælpe. 

Netop nu tilbyder vi algebehandling til uhørt lav pris. Har du et tag eller to er der god rabat at opnå – kontakt os for tilbud hvis I er flere der ønsker at bestille samtidig opnås størst mulig rabat, tag fat i venner naboer så vil i sammen kunne få et rigtig godt tilbud.

Sandblæsning af huse og facader

Dette er en af de allermest almindelige typer af sandblæsning, typisk er det en god ide at skaffe sig et stillads og tilbehør til sandblæsning. Det er typisk ikke billigere at gøre det selv, da sandblæsnings firmaet har de fornødne materialer

Som skal bruges til projektet. Typisk skal der bruges store mængder sandblæsnings sand, hvilket går det opgaven meget omfattende. Se evt. mere her om sandblæsning af hus Det kan være en fordel at finde et firma, som også har tilhørende murer til rådighed, da man ofte ønsker at pudse huset op efterfølgende. Husk at indhente to tilbud på opgaven, da du derned vil opnå at få en bedre prisoversigt på projektet. Men være samtidig opmærksom på at den billigste læsning, kan blive den dyreste. Firmaer inden for sandblæsning laver desværre ofte skader på vinduer og andet. Så vær sikker på du vælger et firma med forsikringerne i orden.