Skal du have lavet nyt gulv, med flydemørtel? Så læs med hér!

Hvis du overvejer at få lavet et nyt gulv eller har problemer med det eksisterende, så bør du kraftigt overveje at læse med her. Et gulv der ikke er værd at gå på, kan simpelthen ikke betale sig i længden. Derfor kan du med fordel få anlagt et helt nyt og behageligt gulv med for eksempel tyndpuds eller flydemørtel. Læs meget mere om dette herunder.

Nyt gulv eller gulvrenovering?

Hvis du skal have nyt gulv eller have foretaget en gulvrenovering, så lige med her. Hvis du gerne vil være sikker på, at dit nye gulv er 100 % lige og behageligt at gå på, så kan du med fordel tage kontakt til gulventreprenørfirmaet ved navn N o m i n e l l .

De er specialister inden for gulvrenoveringer og lignende. N o m i n e l l benytter sig typisk af to materialer, hvis du skal have udført et såkaldt flydegulv. De to materialer, som de benytter, er yderligere beskrevet herunder.

Tyndpuds

Tyndpuds er et glimrende materiale at benytte sig af, når der skal laves et flydegulv. Med tyndpuds kan du få et helt formidabelt gulv, der ser rigtig godt ud. En af de helt store fordele ved tyndpuds er, at det kan fås i et hav af farver. Det vil sige, at hvis du kører en bestemt stil i det rum, hvor der skal anlægges et flydegulv, så kan du faktisk føre stilen videre over i gulvet. Hvis du eksempelvis er stor fan af farven sort, så kan du få anlagt et gulv med sort tyndpuds. Hvis du til gengæld er mere over i det traditionele arbejde, hvor en brolægger anlægger flisebelægning i haven, så er det selvfølgelig også noget vi kan håndtere.

Flydemørtel

Et af de andre gode materialer til flydegulve er flydemørtel. Det flydende mørtel giver ligesom tyndpudset også et fantastisk gulv, der ser super godt ud. En af de helt store fordele ved flydemørtel er, at det fordeler sig uhyre pænt på overfladen, hvilket er med til at sikre et meget lige gulv.

Så hvis du på nuværende tidspunkt døjer med et ulige gulv, så kan du med fordel få udført en gulvrenovering med flydemørtel.

Hvad er et flydegulv?

Hvis du endnu ikke ved, hvad flydegulv er, så kan du få svaret her. Et flydegulv er et gulv, der bliver lavet ved, at man eksempelvis sprøjter tyndpuds eller flydemørtel ud. Hvis du forestiller dig at skulle lægge glasur på en kage, så er det ca. samme fremgangsmetode. Man fordeler det flydende gulv i et kontrolleret tempo indtil hele overfladen er dækket. Herefter venter man så et par timer før gulvet er tørt.

Comments

  1. Hej Sandra har du selv erfaring med at laver et gulv af tyndpuds og evt har du foto af det? vi skal til og lave gulv i vores kolonihave og overvejer de.