Store Krukker til have og terrasse

I moderne boligbyggeri er der ikke så meget fokus på den egentlige have og havebede som før i tiden. Folk i dag går mere op i de stilrene og minimalistiske omgivelser, som ikke kræver for meget arbejde. Der skal være tid til afslapning, ferie og eftertænksomhed.

I stedet er tendensen at der bliver lavet oaser rundt om på grunden, hvor der kan hygges med bålplads, madlavning eller bare afslapning under pergolaen, som ofte er omgivet af store Krukker der udgør den egentlige have og som helt passer sig selv. De helt store plantekasser kan også anvendes som levende læhegn rundt om terrassen.

Ligeledes er de helt store frostsikre Havekrukker også kommet i fokus hos boligforeninger, institutioner og virksomheder, da de gør noget godt for den udendørs atmosfære – det handler om de afgrænsede monumenter som krukker i sig selv kan skabe som kontrast til anden bevoksning og det giver både ro og harmoni.

Det er tit set at når folk skal bygge om, renovere eller bygge nyt hus, bliver ude arealerne prioriteret meget mere end før og mange vælger at få store plantekummer og højbede medfinansieret i deres boliglån. Derfor er det vigtigt at du får den rigtige kvalitet fra starten som kan holde i rigtig mange år.

Der er stor forskel på hvilke materialer dine krukker er lavet i – f.eks er glasfiber et meget stærkt frostsikkert materiale og som ikke vejer ret meget, hvis dine havekrukker skal flyttes rundt engang i mellem.

Vi må heller ikke glemme de flotte naturlige Terracotta krukker som både er miljøvenlige og folk elsker dem stadig efter årtier i handelen.

Her i Danmark er der efterhånden ved at være et meget stor udvalg i de forskellige webshops og priserne på udendørs Havekrukker er ikke så høje som de har været – det er både på grund af en større konkurrence iblandt butikkerne, men også grundet faldende produktionspriser og ikke mindst fragtpriser på de produkter der kommer fra Østen.

Gå på opdagelse og find flotte store krukker til både have og terrasse så du kan nyde dine udendørs omgivelser på en afslappet måde.