Tips til køb af træpiller fra Tyskland

I de her tider hvor varmen er dyr, er det nødvendigt at kigge på alternative varmekilder. Træpiller er blevet en utrolig populær varmekilde, og hvad kan det skyldes? I denne artikel vil vi kigge nærmere på miljøvenligheden i træpiller samt de fordelagtige priser, man støder på, hvis man vælger at købe sine træpiller fra Tyskland.

Fordelene ved at købe træpiller fra Tyskland

Som du vil kunne læse i denne artikel, er der rigtig mange fordele ved at fyre med træpiller, men hvad mange faktisk ikke ved er, at det er endnu mere fordelagtigt, hvis man vælger at købe sine træpiller fra Tyskland, og hvordan kan det så være?

De tyske træpiller indeholder samme høje kvalitet og standard som danske træpiller, men det helt store plus er, at tyske træpiller sælges til danskerne til kun 7 % i moms, og her kan man altså hurtigt spare nogle penge, hvis man er vant til at betale 25 % i moms, som vi gør i Danmark. Til den favorable pris får man stadig de fordele, der er ved danske træpiller, og hvorfor så ikke købe sine træpiller fra Tyskland? Du kan læse mere om forhandlerne her.

Træpiller er miljørigtige og billige i drift

En af de klare fordele ved træpiller er, at de er billige i drift, og køber man dem i Tyskland, vil de naturligvis være endnu billigere, så ønsker man at spare penge på varmeregningen, er træpiller et oplagt valg.

Derudover er træpiller yderst miljøvenlige, og miljøet er som bekendt noget, som vi bliver nødt til at passe ekstra godt på, hvis vores efterkommere også skal nyde glæde af det. Træpiller er et biobrændsel, hvilket betyder, at de er CO2-neutrale, og de skader dermed ikke vores miljø og klima på samme måde, som den traditionelle elvarme og fjernvare gør.

Opsummering

Hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen og samtidig vælge miljøvenligt, så er træpiller et oplagt valg, og ønsker du at spare endnu flere penge, og bor du tæt på den dansk-tyske grænse, kan det betale sig at købe sine træpiller fra Tyskland.