Udendørsbyggerier

Pavilloner, havepavilloner, vinterhaver, udestuer, orangerier, havestuer, kært barn har mange navne. Nogle af dem betyder det samme, andre dækker forskellige nuancer inden for udendørsbyggerier.

Havepavilloner

Pavilloner og  havepavilloner kan betyde det samme, men en havepavillon er typisk ikke så stor, mens en pavillon kan dække alt fra helt små havepavilloner til meget store udstillingspavilloner.

Udestuer

Vinterhaver, havestuer og udestuer kan betyde det samme, men en vinterhave og en havestue kan også dække over en pavillon. 🙂 En udestue er altid forbundet med et hus, mens en havepavillon er fritstående – og det kan en vinterhave og havestue altså også være.

Orangerier

Et orangeri er et væksthus. Det er bygget for, at man skal kunne dyrke planter og afgrøder, som det ellers ville være umuligt at dyrke i det danske klima. Så et orangeri kan altså både betyde et orangeri og et væksthus og omvendt. Et drivhus kan også dække over et orangeri, mens det omvendte aldrig kan være tilfældet. Generelt er orangerier betydeligt flottere end drivhuse og de har flere anvendelsesmuligheder.

Orangeri og pavillon i et

Den sidste nye trend er at bygge et orangeri sammen med en pavillon. På den måde kan man få glæde af begge dele og har mulighed for at nyde planterne i orangeriet uden selv at skulle opholde sig inde i det varme og måske fugtige væksthus klima.

VICA

VICA bygger og designer udendørsbyggerier i plastelementer af høj gennemprøvet kvalitet. Du kan se og læse meget mere om udendørsbyggerierne på www.vica.as