Udskift dine el-pærer og spar penge

Mange boligejere har stadig mange forskellige el-pærer i lamperne derhjemme. Det er ikke en optimale løsning, hvis I ønsker at spare penge på el-regningen og samtidig ønsker at bruge så lidt energi som muligt. El-pærerne er meget forskellige alt efter, hvilken type man vælger at købe. Her er det mest fornuftige valg LED-pæren, der efterhånden har overtaget markedet med alle sine fordele. 

Undersøgelser har vist, at LED-pæren er det bedste valg på markedet. LED-pæren har et godt energimærke, er billige i drift og giver et rigtig godt lys. LED-pæren er det miljøvenlige valg, da pæren ikke skal udskiftes så ofte som for eksempel halogenpæren. Det kan godt betale sig at investere i LED-pæren, da en udskiftning af alle el-pærer i hjemmet kan give en god besparelse på el-regningen. LED-pærer koster mere i første omgang sammenlignet med andre pærer, men denne pris er godt givet ud sammenlignet med, hvor længe pærerne holder og hvor lidt energi de bruger, når de er tændt. Hvis man sammenligner en halogenpære med en LED-pære, så skal du udskifte 5 halogenpære mod 1 A+ LED-pære. Halogenpærens levetid er omkring 2 år, hvorimod LED holder 10-15 år og sparepærer i ca. 6-10 år. Du behøver derfor heller ikke udskifte LED-pæren særlig ofte sammenlignet med de andre typer.

LED-pærerne kan fås i mange forskellige varianter, og der er ingen hindringer ved at vælge LED-pærer fremfor nogle af de andre pære-typer. Det afgørende for LED-pæren er hvor varmt, man ønsker lyset skal være også skal man tage stilling til om pæren skal have en bestemt størrelse eller udseende, hvis lampen er gennemsigtig. Alt dette kan man nemt finde i LED udvalget hos LED King.

LED lysets muligheder

Markedet har også taget LED-pæren til dig, da flere producenter er begyndt at udvikle lamper med indbyggede LED-pærer. Her skal man bare være opmærksom på, at man fra start tager stilling til om pæren giver det ønskede lys, da denne pære ikke kan udskiftes til en anden variation. Her er det vigtigt at tænke på, hvad lampen skal bruges til og om den skal give et koldt eller varmt lys.

LED-pærer kan fås både som almindelige pærer, spots, paneler, globepærer, butiks-lys, armaraturer og lysstofrør. Der er derfor rig mulighed for at udskifte alle lys-typerne i boligen, så man får en bolig, der er mere energivenlig. LED typerne A+ og A++ er den bedste energimærke, som man skal bestræbe sig efter at købe. Hos forhandler LED King kan man finde alle variationerne og de bedste energityper, så man kan spare penge på el-regningen og tænke på miljøet i samme ombæring. Hvis du ønsker at læse mere om fordelene ved LED-belysning, så kan du finde mere hos LED King.