Vi kan hjælpe dig med køberrådgivning

Skal du købe en ejendom? Så lad Dinbyggerådgiver.dk hjælpe dig. Vi foretager køberrådgivning på hele Sjælland. Det vil sige, at vi gør dig klogere på, om det er fornuftigt at købe en ejendom. Derudover hjælper vi dig også med at forstå tilstandsrapporten. Vi gør dig således opmærksom på, at der er nogle særlige ting, du skal holde øje med. Vores mål er at give dig tryghed. Du kan spørge os til råds, inden du træffer en stor beslutning. Vil du høre mere? Så læs mere om vores køberrådgivning her. 

Hvordan foregår køberådgivningen? Først og fremmest skal du udfylde kontaktformularen eller ringe til os, så vi kan aftale nærmere. Derefter mødes vi, og til dette møde har vi sørget for at medbringe tilstandsrapporten, eltjekket og energirapporten. På baggrund af disse rapporter og dokumenter gennemgår vi boligen sammen med dig. Her kommer vi ind på alle bemærkningerne fra rapporterne, for det er disse, du skal være opmærksom på, inden du skriver under på købet.

Hvis der er nogle forhold, der skal laves på boligen, kan vi også hjælpe dig med dette. Hvis der er en K3’er i rapporten betyder det, at du skal udbedre den lige med det samme. Det kan være svært at forstå disse fagudtryk. Dette hjælper vi dig med. Vi lægger sammen med dig en plan for, i hvilken rækkefølge du skal reparere de forskellige ting. Til dette giver vi dig naturligvis også et bud på, hvad udbedringerne nogenlunde kommer til at koste. Hvis du for udbedret tingene i den rigtige rækkefølge, bliver det ofte også billigere. Derfor hjælper det dig, at vi får lavet en samlet plan for din bolig. Vi følger dig naturligvis hele vejen, og vi kan også hjælpe dig med at indhente tilbud og føre tilbud med det udførte arbejde.

På baggrund af ejtjekket kan vi give en vurdering af, om der er penge af hente. Der kan både gøres små og store skridt, og vi giver dig et bud på, hvad der bedst betaler sig.