Vine fra Brasilien

Brasiliens vingårde: Ikke kun karneval og samba også tradition, perfektion og fasination.

Tænker man på vingårde i Syd Amerika, kommer straks Chile og Argentinen i tankerne men ikke nødvendigvis Brasilien. Vingårdene i dette store land er nok i i start fasen. Ikke mindst hvad den almene internationale berømmelse angår. Men eksperterne og vinkendere har længe erkendt potentialen i de frugtrige og trempermentfulde rødvine og hvidvine fra Brasilien.

Antallet af vingårde er overskueligt. Alligevel stikker et par af vingårdene ud fra deres konkurrencer.

Casa Valduga er den største vingård i Syd Amerika, der fremstiller ualmindelige gode Sparklings. Familiefirmaet, er det førsteafi Brasiliens vingärde, der kan konkurrere med de franske mousserende vine.

Miolo Wine Group er et projekt der er i Syd Amerikas vingårde besiddelse og hvor der bliver produceret Premiumvine. Fra ialt 8 projekter befinder 5 sig i Brasilien.

Der exklusive vingård Lidio Carraro har specialiceret sig på Premiumvine. Mindre udbytte – mere kvalitet og finesse. Siden 2008 befinder Lidio Carraro sig på listen “Leadings winery of the world”

Også Boscato hører til de hæderkronede bedste vingårde i verden. Grundlagt af italienske indvandre, producere Boscato vine med imponerende intensitet og kvalitet.

Last but not least, Pizzato Vinhas & Vinhos. De sidste mange år har Pizzato vinene hørt til bedste producenter. Langsom anderkender resten af verden også hvor stort poteinal disse vine besidder.

Lad dig forføres af den nye trend fra Brasilien og nyd en rødvin, hvidvin eller en frisk Sparklings fra en af de 5 bedste vingårde i Brasilien. Besög vores vinhandel Vinexus.dk.

Vin Brasilien