Wallstickers som boligindretning

I de seneste år er boligindretning blev en større og større del af folks liv. Siden finanskrisen har sat ind og folk ”ruger” lidt mere over der penge, har vi i større grad brugt penge på at udsmykke vores hjem. Vi dropper de dyre rejser og den ny tilbygning. Bilen i garagen får 2 år mere at køre i . Vi holder på pengene, men er begyndt at forsøde hjemmet  i stedet for. Vi udvikler selv ideer til at få vores hus til at fremstå som en sand perle, i den forbindelse er wallstickers en nem og billig måde at være med på den nyeste dille på.

Diverse boligprogrammer på tv bliver set igennem at hele familien, og diskuteret over aftensmaden, hvorefter indkøbet bliver gjort på internettet på de mange webshops.

Inspiration kilden til din bolig er flyttet fra ”bolig- og dameblade” og over på internettet og på facebook´s utrolig mange sider, der er mange stedet at få nye dejlige ideer til hvordan du kan få dit hjem til at fremstå som en dejlig lille hyggelig perle. Wallstickers bliver hele tiden lavet i nye versioner og skrifttyper, og flittigt delt på facebook med alle man kender. Der bliver også oprettet utrolig mange lukkede grupper  på facebook, hvor man rundsender billeder taget i hjemmet af ens nye investering.

Vogt dig for kinavarer. Hos www.coolprint.dk designer og fremstiller alt i lille dejlige nordjylland,  vi har selv alle maskiner i vores egen maskinpark. Skulle du have en udfordring eller en ny tekst som ikke lige ligger på siden er på velkommen til at skrive til os på info@coolprint.dk så laver vi det til dig. Nøgleordet er kvalitet, så skal du være sikker på at få de bedste varer, samt den bedste service, kan du trygt handle wallstickers på coolprint.dk, vi sætter en æressag i at betjene alle bedst muligt.