Bredbåndsforbindelser

Står du og kigger efter bredbånd? Men er du forvirret over alle de selskaber og typer bredbånd der findes? Hvis du er det, så skal du læse denne artikel om forskellige bredbåndsforbindelser.

Adsl bredbånd

Adsl bredbånd er det mest kendte bredbånd, og det flest danskere har. Adsl er forkortelsen af Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL), adsl er en teknologi fra DSL. Som gør man kan overføre/transmittere lyd og data gennem et ledning par. Det er en forbindelse der går gennem telefonlinjen, den har dog langt større hastighed end et normalt modem.

Adsl er super nemt at installere og benytte. Der er også super gode bredbånd priser på Adsl bredbånd.

Fibernet bredbånd

Fibernet benytter nogle optiske kabler, som kan transportere/transmittere data med lysets hastighed. Der er ingen andre forbindelser der er så hurtige som fibernet. Fibernet udbydes lige nu typisk med en hastighed på 100 mbit/s, med kan godt opgraderes til at kunne blive hurtigere.

Dog er bredbånd priserne på fibernet også en del dyre end Adsl bredbånd. Men hvis man har firma, og skal have en hurtig internetforbindelse kan det godt svare sig at vælge fibernet.

Mobilt bredbånd

Kunne du tænke dig mobilt bredbånd, og blive online overalt på din vej? Mobilt bredbånd er super smart og danskerne er vilde med det. Over 400.000 danskere har købt mobilt bredbånd, og det er blevet en trend at have. De mange teleselskaber der udbyder mobilt bredbånd, er også ellevilde for at sælge det til os. Derfor er der en kæmpe priskrig i gang mellem udbyderne, som presser priserne til det laveste.

På mobilt bredbånd er der rigtig billige bredbånd priser fra 49 kr./md, så der er en stor chance for at man kan få lavet en god handel.

Dog skal du ikke købe mobilt internet frem for Fast bredbånd i dit hjem. Du skal tænke på det som en ekstra ting, til når du er i sommerhuset, stranden eller andre steder, hvor du gerne vil kunne være online med din laptop.

Sammenligning af bredbånd

Der findes en masse sammenligninger rundt omkring på nettet, som er en super hjælp til en. Fordi man får alle selskaberne og tilbudene på mobilt og fast bredbånd sat op på en oversigt. Så kan du nemt overskue hvilket selskab der er billigst eller bedst.

Sammenligninger informere typisk i deres skema om bindinger, oprettelsesgebyrer, priser, hastigheder og meget mere.

De to sammenligninger jeg kender er Mobilt-bredband.dk og Bredband-priser.dk.

Mobilt-bredband.dk er en sammenligning af mobilt bredbånd. De har i alt 9 forskellige selskaber, der udbyder mobilt bredbånd, som man kan sammenligne imellem.
Bredband-priser.dk er en sammenligning af Adsl bredbånd. De har 6 forskellige adsl selskaber, som man kan sammenligne imellem

Men hvis du tager og søger bredbånd priser eller billig bredbånd på Google.dk, er der også en masse andre bredbånd prissammenligninger du kan bruge.

Comments

  1. Hvis du gerne vil se priser på bredbånd og ADSL fra nogle af de lidt mindre selskaber kan jeg tilføje at http://www.danskbredbaand.info har en god guide.