Computer Reparation – Billigste Sted På Fyn!

Hej,

Jeg havde været så uheldig, at jeg var “kommet til”. At trykke på et link jeg havde modtaget i en e-mail. Og jeg viste egentlig at det måtte man selvfølgelig ikke. Men lige hvad der var der gjorde, at jeg den dag alligevel valgte at trykke på dette link ved jeg ikke. Men det gjorde jeg altså.

Det der derefter skete var, at pludselig meget hurtigt efter jeg havde trykket på linket. Så begyndte min computer at opføre sig anderledes end den plejer.

Ja der begyndte at poppe meddelser op på skærmen, omkring at min computer var i fare osv. Og der var fundet så og så mange fejl, som skulle renset osv.

Jeg genstartede computeren i håb om det hele var normalt igen, når jeg startede den op. Men ak nej det var ikke tilfældet. Og jeg synes det tog til med disse popup meddelser.

Til sidst kunne jeg dårligt nok åbne et internet vindue, uden computeren næsten brændte helt fast. For der kom så meget frem på skærmen, at jeg ikke tror min computer havde kræfter nok til at klare det (computeren er en ældre sag). Og jeg gik nærmest i panik. For jeg var jo afhængig af min computer i det daglige, så det Skulle bare virke!

Men jeg ved Google er min ven, så jeg gik straks på Google og søgte på computer reparation. Og begyndte at læse på de forskellige overskrifter og sider Google havde fundet. Men der var ikke rigtig nogle fra min område som er Fyn. Ja faktisk i Odense. Så jeg prøvede at sætte disse sted og bynavne på søgningen og det hjalp!

Nu skulle jeg så til at finde ud af, hvor meget de forskellige ville have, for at få styr på min computer. Og om de overhovet havde tid til at ordne den hurtigst muligt. Da jeg jo heller ikke kunne undvære den ret længe.

Og nu kommer det i alle skal vide. Jeg fandt simpelthen redningsmanden. En rigtig sød, hjælpsom, forstående og for det ikke skal være løgn, rigtig billig computermand fra Odense. Som havde tid til at tage imod computeren samme dag. Og vupti så ringede han allerede dagen efter, og sagde computeren kunne hentes. Og ikke nok med han havde fjernet diverse popup´s. Så havde han også optimeret på computeren, så denne kørte pænt hurtigere end før jeg afleverede computeren. Så der er ingen tvivl om. Er du fra Odense, ja eller et andet sted på Fyn. Og har du brug for computer hjælp. Så er ithansen helt sikkert et sikkert et forsøg der er værd at prøve!