De 8 mest populære ting at se på TV2 Play

Med alle de nye streaming-tjenester som Netflix, HBO Nordic og Viaplay, så bliver TV 2 Play en gang imellem glemt. Det er egentlig ret ærgerligt, da TV 2 Play stadig har en masse unikt indhold, som der altså ikke er at finde andre steder – For eksempel deres egne TV-produktioner som Dicte, Danmark Ifølge Bubber og Liebhaverne.

Hvis du er typen der er med på beatet har du sikkert allerede prøvet flere andre streaming-tjenester end TV 2 Play, og det ville da også være dumt andet, nu hvor de fleste andre streaming-tjenester tilbyder en gratis prøveperiode – Oftest på en måneds tid. Det har TV 2 Play endnu ikke gjort brug af.. Eller har de? Rent faktisk der findes der en hjemmeside der samler skjulte tips og tricks til at få gratis TV 2 Play. Selvom TV 2 Play aldrig rigtigt har annonceret med, at man kan få en gratis prøveperiode, så findes der altså flere forskellige muligheder for at prøve tjenesten af, inden man måske vælger at købe et rigtigt abonnement.

Nu hvor du nok har været inde på hjemmesiden og fået et gratis abonnement vil vi her liste de 8 mest populære ting der er, at se på TV 2 Play for tiden. Så kan du teste om indholdet er noget for dig, og om du måske senere hen vil købe et rigtigt abonnement.

1. Dicte

Dicte er en ny dansk TV-serie produceret af TV 2. Den handler om Dicte (sjovt nok) som er kriminalreporter, men som nogle gange måske godt kan komme til at blande sig lidt for meget i Politiets arbejde.

2. Savnet

En serie der handler omkring voksne danskere der aldrig har mødt eller kendt deres mor eller far. I serien følger vi med, imens de prøver at opsøge deres forældre.

3. Danmark Ifølge Bubber

Bubber kender de fleste nok allerede fra Bubber’s Badekar eller Snurre Snup Søndagsklub – Nu har han altså lavet et nyt program, hvor han udfordrer tabu-belagte emner.

4. Liebhaverne

Hammerslag for de rige for at sige det kort – Det handler om nogle ejendomsmæglere som skal sælge nogen forskellige huse. Fælles for dem alle er dog, at de er meget dyre, og noget kun få danskere har råd til.

5. Ung Med De Gamle

Der er utroligt mange fordomme mellem unge og gamle mennesker. I dette program prøver de fra begge sider og tjekke hvor mange af dem der nu er rigtige og forkerte.

6. Gordon Ramsay’s Hotelmareridt

Gordon Ramsay er kendt for sine mange mad-programmer hvor han hjælper mindre gode kokke med at få deres restaurant på fode igen. Kendetegnet ved Gordon Ramsay er, at han nemt bliver ekstremt gal!

7. Årskavalkader

Vi er netop hoppet ind i 2013, og derfor årskavalkaderne selvfølgelig meget populære lige nu.

8. Presselogen

Her bliver der diskuteret politik i den lille loge af højt begavede journalister.