Den bedste internetudbyder

Når der skal vælges internetudbyder til familiens bredbåndsløsning, er det ofte en god idé at forhøre sig omkring priser, hastigheder, stabilitet mv. Derfor kigger mange ofte efter, hvilke anmeldelser der er skrevet omkring de forskellige internetudbydere samt spørger venner, bekendte og familien til råds.

Fiberbredbånd eller almindeligt bredbånd?

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle finde ud af forskellene mellem fiberbredbånd og almindeligt bredbånd.

Almindeligt bredbånd sender data via kobberkabler, hvorimod fiberbredbåndet benytter sig af fiberkabler. Ulempen med kobberkablerne er, at der er en begrænsning på kapacitet, som også gør, at der er en markant forskel på hastigheden ved upload og download.

Hastigheden på almindeligt bredbånd er desuden begrænset af antallet af brugere på samme bredbåndsforbindelse. Jo flere brugere eller enheder der er koblet på samme bredbåndsforbindelse, desto langsommere bliver internetforbindelsen.

Ved fiberbredbånd har fiberkablerne den store fordel at kunne rumme en stor kapacitet, hvilket betyder, at jo flere enheder du tilkobler dit fiberbredbånd, jo bedre udnytter du den store kapacitet, du har til rådighed, og du får således mere for pengene ved en fiberbredbåndsforbindelse. Det vil sige, at du slipper for at betale for en hastighed, som du ikke nødvendigvis får det fulde udbytte af – der er hermed ingen minimumshastighed, men kun den hastighed, du har fået lovet, og som du betaler for!

Danskerne har afgivet deres stemme

For rigtig mange står valget mellem en almindelig bredbåndsløsning eller fiberbredbånd. Og for langt de fleste private internetbrugere er hastighed og pris afgørende parametre for deres valg af internetudbyder.

Spørger man danskerne, hersker der ingen tvivl. Her løber Waoo! nemlig klart med førstepladsen som den internetudbyder, der leverer den bedste internethastighed. En af Waoo!’s klare fordele inden for hastighed er, at fiberbredbånd modsat almindelig bredbånd ikke begrænses af forskellige faktorer, og hastigheden er hermed væsentlig hurtigere end almindelige bredbåndsforbindelser.

Sammenligner man priser, er Waoo! også en af de billigere udbydere. Du kan læse mere om Waoo!-produkter og se priser og hastigheder på Waoo!’s hjemmeside.