Drop Mobilt Bredbånd og GPS og få en gratis Smartphone

Det lyder næsten for godt til at være sandt, er det muligt at droppe sin gamle GPS og det dyre Mobile Bredbånd og samtidig får en gratis Smartphone – og samtidig spare penge?

Svaret er et rungende JA!

Vi kender det nok allesammen vi betaler et sted mellem 200 og 300 kr. for mobilt bredbånd pr. måned og vi slæber rundt på en oldnordsik gammel GPS, når vi skal finde vej, som samtidig koster omkring kr. 500 i kortopdateringer hvert 2. år.

Den tekniske udvikling har ikke stået stille de seneste par år – idag kan du få en ny smartphone med integreret GPS, gratis kortprogram og kortopdateringer.

Samtidig kan du også få en smartphone der også har integreret et WiFI-hotspot, så du kan bruge til at koble din PC eller tablet på, når du skal på internettet.

Når det så er sagt, er det vigtigt, at når du vælger at skippe dit mobile bredbånd og din GPS, at du vælger en gennemprøvet og femtidssikret løsning, når du vælger smartphone.

Svaret på dine bønner kan være HTC Explorer der har indbygget GPS og Google Maps, hvilket er en super hurtig GPS-løsning, som samtidig også er stabil og lige nu kommer i en løsning, hvor du også kan bruge GPS’en offline og spare datatraffik.

Derudover kører HTC Explorer styresystemet Android version Gingerbread 2.3, hvorfor der er indbygget WiFi hotspot i mobilen, så du kan droppe dit mobile bredbånd og bruge din mobiltelefon og mobilt abonnement istedet.

Du skal blot huske at have et mobilabonnement med en fastpris på dit dataforbrug.

Udover disse muligheder får du, i HTC Explorer, en smartphone med 3,2″ skærm og 3,15 MegaPixel kamera og en intern hukommel på 90 MB og lagerplads på 512 MB, der dog kan udvide med SD-kort op til 32 GB.

Sidste men ikke mindst finder du under motorhjelmen en 600 MHZ processor der gør surfing på internettet til en leg, og du kan se YouTube uden flimmer i valsen.

Nå, men hvordan ser regnestykket så ud?

Du kan lige nu købe HTX Explorer til 65 kr./md. over 24 mdr. uden abonnement – og vælger du så at sløjfe dit mobile bredbånd og kortopdateringer af din gamle GPS – så kan du jo selv lave regnestykket. Og der er samtidig godt plads til et godt mobilabonnement med fast pris på dataforbrug.

Vupti! som vi lovede først i artiklen – et stk. gratis smartphone ved at droppe mobilt bredbånd og GPS, og du har måske samtidig også sparet pænt med penge.

God fornøjelse med at finde din løsning 🙂