Gennemgang af fem CMS systemer

Hvis du er på udkig efter et content management system til dit næste web-projekt, så kan du vælge mellem mange brugervenlige CMS systemer, der kan give dig den nødvendige brugervenlighed og funktionalitet. Vælg system baseret på, hvor avanceret du vil have det, det sprog, som det er bygget om og som vil skulle bruges til det. Her er der fem CMS systemer, som du kan overveje til dit næste hjemmesideprojekt.

WordPress er efter manges mening et af de bedste CMS systemer til blogging. Det er også en af de mest populære CMS systemer. Den er ideel til begyndere og dem, der ikke godt kendskab til markup sprog ligesom HTML. Det er intuitivt og giver en god platform for nye brugere. Der er mange fleksible muligheder for wordpress design temaer og templates, somt en lang række af plugins der kan hentes gratis fra nettet for at skabe yderligere funktionaliteter til hjemmesiden og CMS systemet.

I modsætning til WordPress, er hovedvægten i Drupal ikke på blogging.  Det giver mange funktioner for at skabe en social arbejdsplads med meget god støtte af plugins. Bruger blogs, fora og profiler kan let oprettes med dette CMS system.

På trods af at at være et af de mere avancerede CMS systemer er Joomla brugervenligt, takket være sin enkle installation. Det er intuitivt og giver en god grænseflade med administrationsafdeling.

ExpressionEngines CMS system er populær på grund af dets brugervenlige interface og begyndere kan nemt navigere gennem administrationsafdeling. En enkel installation kan bidrage til at skabe flere websteder. Et af de bedste funktioner er, at det giver mulighed for hurtige dataændringer og udskiftninger.

Textpattern har en brugervenlig og intuitiv backend, hvilket gør det foretrukne valg af designere. Brugerne kan få en simpel hjemmeside med en god struktur i cms systemet.