Gør din virksomhed mobil?

Vil du gerne vide lidt mere om, hvordan du kan gøre din virksomhed mobil, så læs mere her om muligederne og fordelene med en Mobil Arbejdsplads.

Det kan være uoverskueligt for den enkelte virksomhed at skaffe sig et overblik over mulighederne med mobile- og kommunikationsløsninger, da udbuddet fra teleselskaberne og underleverandører er overvældende.

En Mobil Arbejdsplads, eller Mobilt Kontor, byder i dag på mange muligheder herunder daglig fleksibilitet og muligheden for at spare en bunke penge og ressourcer.

Fleksibiliteten er stor for virksomheden og den enkelte medarbejder, da medarbejderen kan arbejde hjemmefra, mellem kundemøder eller ude hos kunden i en konkret salgssituation.

Lad os kigge lidt nærmere på mulighederne, så du som virksomhed, kan blive bedre klædt på til at vælge den løsning der passer til jer.

Med kontoret i lommen

Den enkelte medarbejder kan få adgang til mails og internet på farten med en moderne Smartphone og et godt Mobilt Abonnement med inkluderet dataforbrug.

Det er i dag også muligt for medarbejderen via sin Smartphone og specialdesignede apps at koble op på virksomhedens intranet eller bogføringsystem.

Sig goddag til den mobile medarbejder.

Mobil Omstilling

Størstedelen af virksomheder gør idag stadigvæk brug af det traditionelle fysiske omstillingsanlæg, som er dyrt i indkøb og drift via de tilkøbte serviceaftaler.

Der er i dag muligt at gøre virksomheden 100% mobil med Mobil Omstilling og skrotte den dyre fastnet løsning incl. omstillingsanlægget.

Med Mobil Omstilling er det muligt at omstille fra kontoret via en Smartphone eller direkte på PC’en eller ude hos den enkelte medarbejder på farten.

Mulighederne er mange og kan tilpasses den enkelte virksomheds konkrete behov og situation.

Der bydes fx på: Velkomsthilsen, Køfunktion, Forvalg, Tidsstyring, Svargrupper og lokal numre og meget meget mere.

Det derfor være en god idé som virksomhed at alliere sig med en Tele-Konsult, så den sidder i skabet første gang.

Det Mobile Kontor

Mange virksomheder har i dag medarbejdere der arbejdere hjemmefra en eller flere dage om ugen.

Flere af disse medarbejdere har allerede i dag Mobilt Bredbånd som den primære internet adgang via mobil router eller USB-modem.

Fordelen med en Mobil Bredbåndsløsning er, at medarbejderen er blevet 100% og kan koble op via sin PC til virksomhed på alle tider af døgnet, hvor som helst.

Hastighederne på Mobilt bredbånd når flere steder idag op på 32 Mbit, så der er ikke mere nogen grund til at vælge Mobilt Bredbånd fra på grund af hastigheden.

Secure Access giver samtidig medarbejderen mulighed for at koble op på virksomhedens systemer på en enkel og meget sikker måde.

God fornøjelse med finde jeres mobile løsning. 🙂