Hvad er vigtigst, når du vælger en online backup leverandør

Hver gang vi spørger en potentiel kunde, hvad der er vigtigst for kunden når de skal vælge en online backup service eller leverandør, får jeg normalt “pris” som svar.  Prisen er selvfølgelig en vigtig overvejelse for ethvert køb, men langt fra den vigtigste faktor når der er tale om ens forretningskritiske data. Her er nogle punkter som er vigtiger end prisen.

 1. Sikkerhed.
 2. SLA på support.
 3. Overvågning.
 4. Data på dansk jord.
 5. SLA på tilgængelighed.
 6. Backup til disk så der ikke skal ventes i timevis på båndrobotter.

De fleste virksomheder burde ønske sig en online backup leverandør, der har deres processor, dokumentationen og sikkerheden på plads. Er der backup af backuppen, bliver alt krypteret, sendes det over internettet krypteret, er der overvågning, hvordan er supporten, kan data overhoved restores osv osv.

At sikre forretningskritiske data hvor det skal være trygt og sikkert er vigtigere end prisen, fordi hvordan kan du sætte en pris på i det at være i stand til at gendanne dine forretningsdata i tilfælde af en katastrofe?

Dansave online backup tilbyder alt det. Det er virkelig nemt at komme i gang og billigt, kontra andre lige så sikre alternativer. Grund til den billige pris er vi mener at alle virksomheder skal have råd til at sikrer deres forretningskritiske data bedst muligt.

 

Comments

 1. Hej her på artikel databasen,

  Jeg synes det her er et rigtig spændende perspektiv på hvad der bør lægge til grund før man vælger at købe online backup hos en bestemt virksomhed.

  Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige backup services, jeg har desværre stadig Dansave til gode, men det jeg generelt har fundet frem til er at jeg har det bedst med at købe fra en virksomhed der har direkte telefon support. Det kan være det koster lidt ekstra som i siger, men jeg vil til enhver tid hellere betro mine vigtige data til en virksomhed jeg kan gribe knoglen og få fat på frem for en hvor jeg skal skrive en e-mail. En e-mail jeg ikke ved om ender i spam filtrer, forsvinder i cyberspace eller om de bare ikke gider svare mig på mine spørgsmål. Jeg har før i tiden brugt onlime men må sige jeg blev mere og mere urolig da jeg ikke kunne ringe til dem – deres email services var ellers tip top, men jeg fandt frem til http://www.mybackup.today der levere samme produkt ( ihvertfald efter min mening ) som onlime men som inkludere gratis telefon support. Samtidig kan de sende en fysiske kopier af ens krypterede data så man ikke skal vente på dataen bliver gendannet igennem internettet.

  Jeg ved ikke om Dansave tilbyder at sende data fysisk til mig som kunde? For deres tilbud og krediteringer ser yderst attraktive ud!

  Mvh
  Poul