Hvor hurtigt internet skal du bruge?

Hvis du blot bruger internettet til at surfe facebook, twitter eller andre sider så er 2 mbit helt fint. Bruger du i stedet nettet til lidt mere fx youtube eller se tv inde på Dr.dk så er det en rigtig god ide at opgradere til 4-6 mbit.

Med 4-6mbit så er du rigtig godt udrystet til at klare de mest basale ting på nettet. Bruger du også din computer til at spille spil over nettet, fx counterstrike eller World of warcraft så skal du op på omkring 10 mbit for at det skal være optimalt.

Hvis du bruger dit, internet til at downloade med, fx et spil du har købt online, eller du streamer film fra udbydere af film hvor du kan leje en film som download. Så kan det være en god ide med hurtigt internet fx 20 mbit. Selvom 20 mbit lyder dyrt så er det ikke nødvendigvis det. Tjek denne oversigt med hurtigt internet.

Hvis din pengepung strammer lidt og du ikke helt har råd til noget hurtigt og dyrt internet så kan det være en god ide at se om du kan spare lidt penge på noget eller tjene lidt ekstra penge. På penge dk kan du få en masse gode tips til at tjene lidt ekstra penge på meget nemme måder. Fx kan du spare mange penge ved at vælge det billigste mobilabonnement.

En rigtig god ting når du vælger mobil abonnementer er at kigge på dit nuværende forbrug og se om der måske er et abonnement der passer bedre til dig. Faktisk så har rigtig mange mennesker et lidt for dyrt telefon abonnement og man kan spare rigtig mange penge ved at vælge det som er billigst.

Comments

  1. Fin artikel. Hvilken internethastighed vil du anbefale hvis man benytter youtube ca. 1 time om dagen? Og hvornår tror du at vi kan forvente det nye 4g mobilt bredbånd?

  2. Om du bruger youtube 1 time om dagen eller 8 timer om dagen er ligemeget.

    Men det er lidt forskelligt alt efter om det er høj kvalitet der visen på youtube eller lav. Men 6Mbit bør være rigeligt for de fleste.

  3. Lige et spørgsmål hvad er forskellen på 3g og 4g mobilt bredbånd? Går det bare hurtigere når det hedder 4g eller er der også andre fordele ved det?

  4. Det er forklaret meget godt i Caspers artikel om 4g mobilt bredbånd 🙂

  5. Som sagt i den artikel der linkes til så er det jo ventetid/forsinkelsen som er væsentlig kortere ved 4g, hvis du bruger 3g nu så vil du opleve at det typisk går lidt hurtigere ved 4g på grund af kortere forsinkelser.

    Om det anbefales at bruge 4g eller 3g er svært at sige, for det kommer an på hvor meget du bruger det, jeg er selv godt tilfreds med mit 3g og derfor så overvejer jeg ikke 4g.