Hvordan får du succes online?

Flere og flere får øjnene op for mulighederne på nettet, og starter en webshop, går i gang med affiliate marketing eller begynder at blogge. Desværre har mange den opfattelse at det eneste der kræves er en hjemmeside, så kommer horderne væltende med deres penge. Sådan er det jo desværre ikke i virkeligheden, for der skal kæmpes for placeringerne ligesom på alle mulige andre områder. Når du vil have succes online hedder det ultimative værktøj søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering handler om at tilpasse din hjemmeside, så søgemaskinerne, hvorfra kunderne kommer, får den opfattelse at din hjemmeside er den hjemmeside der handler allermest om det du sælger. Det kan man gøre på mange måder, og de fleste kombinerer teknikker for at komme hele vejen rundt. Der findes en lang række guides på nettet, som du kan støtte dig til når du søgemaskineoptimerer din hjemmeside. Der fås også forskellige e-bøger, som kommer godt rundt om emnet.

Udover optimering af selve hjemmesiden skal du have andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside, da især Google er meget fokuseret på indgående links når de bedømmer en hjemmesides relevans. Du kan få links fra mange forskellige kilder, som linkkataloger, artikeldatabaser som avido.dk, blogs, kommentarer og ikke mindst ved at skrive en mail til andre relaterede hjemmesider, og høre om ikke de kunne have lyst til at linke til din hjemmeside.

Husk at uanset hvad du gør, skal du gøre det lidt bedre end din konkurrent for at få succes online!