Internetstrategi giver kroner på bundlinjen

InternetstrategiHar I en klar internetstrategi i jeres virksomhed, på samme måde som I har strategier for så meget andet? Hvis ikke, så er det på tide at få taget hul på dette punkt. En klar internetstrategi gør, at I har et klart mål med jeres online aktiviteter – og det giver effekt på bundlinjen.

Få styr på strategien

Hos soalive.dk hjælper vi virksomheder over hele landet med at udarbejde deres internetstrategi. Det er væsentligt for os og for virksomheden, at der tages afsæt i virksomhedens nuværende situation samt de ønsker der er for fremtiden. Og det gælder både online og offline.

Hvorfor blande online og offline? Det gør vi fordi det er vigtigt at I tænker I helheder. Hjemmesiden og jeres tiltag på nettet, skal hænge sammen med de tiltag, produkter m.v. som I har i den fysiske verden og modsat. Vi oplever ofte at hjemmesiden ses, som noget man skal have, men den bruges ikke som et aktiv. Det er en skam og et kæmpe ressourcespild!

Internetstrategi for nybegyndere

Hvis I ikke er vant til at arbejde med internetstrategi i jeres virksomhed, så læs eventuelt mere på vores hjemmeside og bliv inspireret. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at komme igang med udarbejdelsen af en strategi for jeres internetaktiviteter.

Gratis inspirationsmail

Vi udsender med en gratis inspirationsmail, som blandt andet handler om internetstrategi, men også andre relevante forhold, der kan give jer øget bundlinje og større effekt. Tilmeld dig på vores hjemmeside.