Mobilt bredbånd guide

Der er efterhånden mange danskere som der er begyndt at indse, at mobilt bredbånd er en god ting at købe, for i dag skal man gerne være online over alt, og det løser mobilt bredbånd!

De fleste ansatte vil jeg faktisk tro har muligheden i dag, for at de kan få mobilt bredbånd i mod at de så laver lidt arbejde med det, hvilket er en win situation for arbejdsgiveren, da han nu frivilligt kan få sin medarbejder til at arbejde i fritiden.

Men hvis man ikke er ansat af et firma, som der tilbyder at man kan få gratis mobilt bredbånd, så skal man selv ud at kigge på det store marked, hvilket hurtigt kan gøre folk bange, og måske gøre sådan at folk alligevel ikke gider at købe.

Derfor har jeg personligt startet en mere seriøst blog / oversigt med mobilt bredbånd, end dem man finder på nettet i forvejen. På Mobiltbredbaand.eu finder man en blog under punktet ”nyheder”, hvor vi løbende kommer med nyheder, tips osv., så man bedre kan bruge sit mobile bredbånd, eller man nemmere kan træffe et valg med, hvilket abonnement som man skal vælge.

Du er altid også velkommen til at kommentere på bloggen, så vi kan få en diskussion i gang på Danmarks nye mobilt bredbånd guide.

Comments

  1. Fin guide du har, det kan være svært at finde rundt i alle de udbydere. Jeg kan også anbefale denne side med mobilt internet.