Mobilt bredbånd – vil du være online overalt?

Mobilt bredbånd stormer frem, og det bliver mere og mere populært for hver dag der går. Teknologien gør at du kan være online i det meste af Danmark, ligemeget om du er på stranden eller i sommerhuset. Og snart kommer det lynhurtige 4G mobilt bredbånd, som gør at du downloade med over 10mbit, og spille computerspil med gode svartider.

Men lige nu findes der kun 3G net i Danmark, men det er stadig rigeligt fint til de fleste mennesker. Skal du downloade store filer eller spille spil som f.eks. Counter-strike, så er mobilt bredbånd endnu ikke optimalt, og du bør nok vælge en ADSL forbindelse i stedet, men skal du bare surfe på nettet og tjekke mails, så er mobilt bredbånd en fantastisk opfindelse for dig.

Der findes 4 3G net i Danmark, som styre af Telia, Telenor, TDC og 3. Disse netværk bliver udlejet til mindre selskaber som f.eks. Callme og m1. Det er vigtigt at hvis du skal bestille en mobilt bredbånd forbindelse, så skal du holde dig til TDC eller 3´s net. De fungerer pt. bedst og er mest stabile.

Kunne du tænke dig at læse mere om mobilt bredbånd, så driver vi en guide på adressen mobiltbredbandguide.dk – læs alt om mobilt bredbånd.

Comments

 1. Et mindre supplement.

  4G vil i de første 2 år KUN være at finde i Danmarks 4 største byer.

  Læs mere på http://www.4gmobiltbredbaand.dk

 2. Forstår ikke helt begrundelsen for at det kun er tilgængeligt i de store byer 4g mobilt bredbånd
  burde man da kunne få over alt.

  Har der også været den forskel med 3g?

 3. 4 g mobilt bredbånd er ved at være nede i pris. Se http://www.pris-paa-bredbaand.dk/mobilt-bredband-priser

 4. Synes ikke 4g er nede i pris, og tror også først de bliver det, når Telenor også kommer på banen med teknologien 🙂