Ny webportal gør det nemmere at finde en bedemand

Netsiden 123Bedemand.dk er lanceret med et formål – nemlig at gøre det enklere at finde en bedemand nær ens bopæl.

Det smarte består i at sitet har alle landets bedemænd samlet det ene sted, hvilket gør det unikt i forhold til andre websider, som kun lister eksempelvis bedemænd i én bestemt brancheforening.

Derudover udskiller sitet sig også ved at du kan se prislister, samt anmeldelser fra tidligere kunder. På den måde er det blevet langt hurtigere at finde den rette bedemand.

Brugen af portalen er gratis, både for den private og bedemanden. Hele pointen i sitet ligger i deling af information, til glæde for alle.

Når den rette bedemand er fundet, har man adgang til detaljerede kontaktoplysninger, herunder også en ruteplan, så man bliver altså ledt, bogstaveligt talt, lige til døren!

Udover muligheden for at finde en bedemand, er der gode og nyttige artikler om eksempelvis begravelser og bisættelser. Bliv sat ind i lovkravene og bliv klogere på det forløb du skal gennemgå.

Bag siden står mediefirmaet ePerial, med kontor i Aarhus. Fordelen ved at det er en medievirksomhed, er at alt er uvildigt på siden. Du er derfor sikret at der ikke er en interessekonflikt. Formålet med siden er adgang til information nemt, hurtigt og gratis!

Vi ønsker rigtig god fornøjelse.