Nyt dansk mobilsite!

Til næste år vil mobilsitet mobilliv.nu  gå i luften. Mobilliv.nu vil på det tidspunkt, have et design a la en netavis. Der vil dagligt være nyheder fra den mobile verden og løbende være anmeldelser af nye mobiltelefoner, især smartphones.

Derudover vil der være test af mobilspil/apps til de forskellige platformer og nyheder om disse. Det samme gør sig gældende for gadgets. Så der bliver virkelig meget spændende læsestof og det er helt gratis!

Hvornår er Mobilliv.nu online?

Mobilliv.nu går efter planen online i 1. kvartal af 2011. Men det er som sagt planen, kan desværre ikke komme det nærmere, på nuværende tidspunkt. Derfor tilbyder vi en mailservice, så du med det samme, kan få at vide hvornår vi er online.

Tilmeld nyhedsbrevet og vind et headset!

Udover at få besked om, hvornår vi er online, vil du fremover modtage nyheder fra os. Du kan selvfølgelig altid framelde dig nyhedsbrevet igen og din mailadresse vil aldrig blive givet eller solgt videre.

Som tak for din tilmelding, vil du deltage i en lodtrækning om et Jabra headset! Lodtrækningen sker samme dag, som Mobilliv.nu går online og kun dem der på den dag er tilmeldt nyhedsbrevet, vil deltage i lodtrækningen. Desuden deltager kun dem, der har oplyst både for- og efternavn. Vinderen vil få direkte besked via mail og vinderens navn vil fremgå vores website.

Så tilmeld dig nu og få gratis nyheder fra den mobile verden og hvem ved, måske er du den heldige vinder! Du kan læse mere og tilmelde dig, på mobilliv.nu.