Online backup er fremtidens backup metode for virksomheder

Online backup er fremtiden

Online backup er fremtidens backup løsning, da den forbedrer traditionel backup på flere punkter.

 • Data og backup er ikke placeret på samme lokation
 • Ingen mekaniske systemer, som f.eks. backup drev og bånd der kan blive slidt og skal skiftes
 • Backup krypteres, hvorfor sikkerheden forbedres
 • Hurtig restore, da der ikke skal skiftes bånd/medie for at finde data

Online backup er sikkert og beskytter data optimalt

Med en online backup løsning beskytter virksomheden sine dyrebare data mod uforudsete hændelser. Backup bliver gemt på en fjern lokation og beskyttes derfor imod tyveri, brand, hærværk, vandskade, hardware nedbrud og andre uheldige hændelser.
Inden overførsel til backup serveren krypteres backup data og er dermed sikret mod uvedkommende, da kun den der kender krypteringsnøglen kan læse data.
Online backup er derfor en sikker backup metode for virksomheder, da den forbedrer sikkerheden yderligere.

Online backup er nemt og sparer tid

Når først backup job er oprettet og igangsat er online backup en nem metode til backup. Der skal ikke længere bruges tid på at skifte bånd/medie. Tape backup drev skal ikke renses og backup båndnene bliver ikke slidt. Man modtager en e-mail efter endt backup med status på det udførte backup job.

Online backup fra VELOCIGROUP

Med en VELOCIsecure Online backup løsning fra VELOCIGROUP er virksomheden sikret optimalt. VELOCIsecure Online backup understøtter styresystemer som Windows, Linux og MacOS X. Der kan tages online backup af både arbejdsstationer og servere. For Windows servere er der inkluderet agenter til Exchange, SharePoint og SQL server.

Læs mere om online backup

På bloggen fjernbackup.nu kan virksomheder læse mere om online backup, f.eks. gives der her 10 gode grunde til at bruge online backup, remote backup eller fjernbackup, som det også kaldes på dansk.

Comments

 1. Hej,

  Nu ved jeg godt den her artikel er lidt gammel – men jeg faldt over den da jeg søgte efter en ny backup leverandør – det er en skam jeg ikke kan komme ind på Velocisures side, for det lyder lige som et produkt jeg har brug for.

  Jeg har kigget en del på den her backup løsning fra http://www.mybackup.today/online-backup/ – men jeg kan ikke helt finde ud af om det er for billigt eller om det blot er prisen på online backup der er faldet så meget i de sidste par år i forhold til min gamle backup hos TDC?

  Det kunne jeg ihverfald godt tænke mig at få svar på i en artikel fra jer, hvis i en dag havde lyst til at belyse backup marked mere for os glade læsere her på artikeldatabasen.dk

  Mvh
  Poul