Online backup hos Unoeuro

“Har du backup af dit liv?” spørger Unoeuro dig om, når du bevæger dig ind på deres online backup sektion. Det sætter gang i tankerne hos mange, for tænk engang, hvis alt det man har på computeren pludselig en dag forsvandt. Dette kan selvfølgelig undgås, og en måde at gøre det på, kunne være at købe online plads hos Unoeuro. Her er det nemlig ikke kun muligt at købe et billigt domæne, men man kan nu også få alt det man vil gemme lagt online, så man altid vil kunne finde det, lige meget hvor man er henne samt hvilken maskine man er på.

 

Priserne på online backup er ganske favorable, og må næsten kandidere til nogle af landets bedste. Det er muligt at få den helt lille pakke på 1 GB til 8,50,- DKK om måneden, og er man derimod klar på at skulle have mere online plads, så er det også muligt at få 100 GB til 264,- DKK om måneden. Er man i tvivl om hvorvidt man kan bruge disse backups til noget, så har Unoeuro lavet et tilbud, hvor man kan prøve 1 GB gratis i en måned.

 

Er man derimod klar på at vise omverdenen sine billeder og andet, som man har på computeren, og derved sikre det online, kunne man eksempelvis købe et billigt domæne hos Unoeuro. Unoeuro er kendte for deres billige webhosting, og er derfor en ideel hjemmeside at købe et webhotel fra, lige meget om man vil lægge sine ting på nettet, eller om man vil have en professionel hjemmeside.

 

Alle disse tilbud kan nemt bestilles via Unoeuro.dk, hvor der også er en rigtig god support, hvis man er i tvivl om hvordan tingene fungerer, eller om hvordan man skal sætte tingene op på en god måde. Supporten er rigtig god, og Unoeuro har derfor en masse gode anmeldelser fra glade kunder.